0
Evropske lige

SERIJA A: Nastavlja se Interova agonija, Fiorentina u nadoknadi do boda (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.18 u 22:57

Fubaleri Fiorentine i Intera remizirali su na „Artemio Frankiju“ rezultatom 1:1, u utakmici 20. kola italijanskog šampionata.

„Viola“ je na ovoj utakmici do sasvim zasluženog boda došla u prvom minutu sudijske nadoknade, pogotkom Đovanija Simeonea, koji je tako produbio krizu milanskog tima koji i petu utakmicu za redom ne zna za pobedu.

Prvo poluvreme nije bilo previše sadržajno, a najbolje prilike tokom prvih 45 minuta imala je Fiorentina i to obe na startu meča a pretili su Davide Astori i Federiko Kijeza.

Drugi deo utakmice doneo je dosta više uzbuđenja, a Inter je do pogotka došao posle deset minuta igre preko Maura Ikardija.

Nakon vođstva Inter se uglavnom skoncentrisao na čuvanje prednosti i napade iz kontri a domaćin je krenuo u ofanzivu, gde je Kijeza bio glavna pretnja.

Mladi napadač imao je dobre pokušaje u 64 i 75. minutu, da bi tri minuta kasnije na drugoj strani Borha Valero propustio da nakon odličnog prodora i centaršuta Perišića reši pitanje pobednika.

Već u narednom napadu „Viola“ je imala dve strašne prilike preko Kume Babakara, a posebno je spektakularan bio onaj prvi, kada je atraktivni makazicama naterao Handanovića da se pokaže u najboljem svetlu.

Kako se meč bližio kraju domaćin je sve više stezao obruč oko gola „neroazura“, a Inter je umalo iz jedne kontre umalo došao i do drugog pogotka ali je Kandreva bio neprecizan u završnici.

Domaćin je do zasluženog boda stigao u prvom minutu nadoknade, kada je Đovani Simeone pogodio nakon asistencije Kijeze i doneo veliku radost na stadionu „Artemio Franki“.

Tako je tim Lučana Spaletija i petu uzastopnu utakmicu ostao bez pobede, od kojih četiri u prvenstvu, što će im verovatno doneti još veći zaostatak u donosu na vodeći dvojac, Napoli i Juventus.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter