0
Fudbal

SPORT NA TV: Dan velikih derbija – u Londonu, Torinu i Lisabonu

Objavljeno: 03.01.18 u 08:50

Godina 2018. uveliko se zahuktava, a ovog 3. januara čeka nas nekoliko vrlo zanimljivih velikih fudbalskih derbija.

Današnji dan biće prava poslastica za sve ljubitelje fudbala. Jer, ako zaista volite najvažniju sporednu stvar na svetu, ćete propustiti neki od ovih gradskih derbija.

Nažalost, u isto vreme od 20:45h počeće dve utakmice, a vi ćete odlučiti kom ste stilu fudbala privrženiji. U Engleskoj će se sastati Arsenal i Čelsi u velikom londonskom derbiju u okviru Premijer lige. Taj meč biće prenošen na prvom programu SportKluba.

Baš tada će na trećem kanalu iste televizije početi meč četvrtfinala Kupa Italije između Juventusa i Torina. Još jedan gradski derbi koji vredi pogledati, a pobednik će igrati u polufinalu protiv Atalante koja je sinoć iznenadila Napoli ‘pod Vezuvom’.

Od 22:30h na SportKlubu 2 će početi još jedan derbi, ovog puta u okviru portugalske Primeire između Benfike i Sportinga. Lisabonski derbi ovaj put neće odlučiti šampiona, već ko će ispasti iz šampionske trke, a Porto se nada remiju.

Pogledajte kompletnu sportsku TV ponudu za današnju sredu, 3. januar:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter