0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Budućnost ubedljiva protiv Igokee u Morači

Objavljeno: 23.12.17 u 23:15

Podgoričani nisu imali previše problema protiv gostiju iz Laktaša, pa su na kraju upisali i 11 pobedu u regionalnom šampionatu i to rezultatom 81:59.

Ovom pobedom Budućnost se ponovo osamila na liderskoj poziciji na tabeli, barem do ponedeljka kada Crvena zvezda igra svoj meč protiv Mege u Sremskoj Mitrovici.

Ekipa Aleksandra Džikića je veliki posao na ovom susretu odradila već do poluvremena, na koje su otišli sa 15 poena viška, a do kraja utakmice ova prednost je sigurno sačuvana.

Najefikasniji u redovima crnogorskog tima bio je Suad Šehović sa 18 poena, dok je Nemanja Gordić ubacio dva poena manje. Zapažen su bili i Petar Popović i Nikola Ivanović sa 12 odnosno 10 poena.

Kod Igokee najefikasniji je bio Malkom Li sa 15 poena, dok je Marko Ljubičić ubacio poen manje. Dvocifreni su bili i Nikola Jevtović sa 11, odnosno Robert Rikić sa 10 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter