19
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRESEDAN KOJI ĆE ODJEKNUTI: Reprezentacija ima novog kandidata za selektora – Srbija bi mogla da se podeli (FOTO)

Objavljeno: 22.12.17 u 13:50

U moru imena koji se spominju kao kandidati za novog selektora Srbije, iskočilo je novo ‘bombastično’, koje bi naišlo na različite reakcije.

Od odlaska Slavoljuba Muslina i postavljanja na funkciju v.d. selektora Mladena Krstajića, traje licitacija oko imena selektora koji bi mogao da preuzme kormilo ‘orlova’ i povede ih u misiju ‘Mondijal’ u Rusiji u junu sledeće godine.

Novo ime bi izazvalo oprečne reakcije, pre svega sa crno-bele strane Topčiderskog brda, jer je u pitanju aktuelni trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Kako saznajemo, mladi stručnjak je kandidat za selektora i paralelno sa Crvenom zvezdom, vodio bi i nacionalni tim na Mondijalu u Rusiji.

Rasplet cele priče trebalo bi da bude poznat do Nove godine, kada se očekuje da sve strane pruže odgovore na pitanje hoće li Milojević ‘naplatiti’ sjajne rezultate ove godine i verovatno ostvariti jedan od svojih snova.

FOTO: STARSPORT
0
0
19 Komentara
  1. ja sam grobar i volim partizan najvise na svetu.ali realno decko je mnogo dobar posao napravio sa zvezdom.jako je profesionalan i mislim da nece gurati zvezdine igrace.tako da bih voleo da bude selektor

    0
    0
    Odgovori
  2. Stari sam Partizanovac, ali Milojevića izuzetno cenim i poštujem. Pratim ga još iz Čukaričkog. On je Čukarički napravio odličnim modernim timom. Dečko zna šta radi, a nama je dosta podela. Jednostavno ima njuh za fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  3. Terzinjo oni i vode cirkus

    Ne bi bilo loše i Prosinečki ili Pančev stuba srpstva legende

    Miha i Genije su bili deo cirkusa Pikseta pametan neće iako bi on bio super alibi

    Paunović šampion sveta je državni neprijatelj posle uspeha, i molitve usred Beograda

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezdaš sam,ali kad je rep.u pitanju Krstajić je za mene No.1 jer je najhrabriji od svih i to je dokazao na mini turneji u Aziji.

    0
    0
    Odgovori
  5. Nece da moze….prelazi u PSZ za 100 miliona…..prepoznali seici….nije lako beti na domak titule u ovako jakoj ligi….

    0
    0
    Odgovori
  6. sta je to sto vise Srbiju moze da podeli i iznenadi … dok glavni odbor stranke o svemu odlucuje ?! koliko znam svi iz zvede su clannovi stranke … u glavnom odboru stranke su svi zvezdini ljudi … u ili oko zvezde. predlog i ako bude konacna, da li je odluka ispravna …koga je za to vise briga.

    0
    0
    Odgovori
  7. Samo drama neka ! Ne nece se podeliti jer svaki normalan iole sportski obrazovan covek moze da prepozna fenomenalni uspeh koji je ovaj covek napravio sa Zvezdom nevezano za navijacko opredeljenje.

    0
    0
    Odgovori
    • Covek koji ni jednom izjavom,stavom ni bilo cime nije uvredio ni ponizio ni jedan klub,narocito ne Partizan.Strucan,forsira moderan napadacki fudbal,zna sve srpske igrace i sigurno da bi iz ove reprezentacine izvukao najbolje.Evo ja navijam na zvezdu ali ne bih imao problem sa tim da nam selektor bude Aleksandar Stojanovic.Covek koji je pljuvao po svim zvezdasima,pricao gluposti,potpaljivao i onako usijanu mrznju izmedju delija i grobara.Al covek je dobar trener i sigurno da bi bio dobar za Srbiju isto kao i gospodin Milojevic.

      0
      0
      Odgovori
      • kako nije uvredio pa uvrredio je bas partizan ,kad je izjavio da je stojkovic uveo partizan u le, sta je to ako nije uvreda

        0
        0
        Odgovori
        • Izvini molim te ako nisi primetio realno Stojkovic vas je spasao ove godine kao niko i nije slucajno izabran za vaseg najboljeg igraca.Ako ti ne mislis tako onda izvini ali pogledaj samo u derbinu kakve je zicere skinuo Pesicu.

          0
          0
    • Fenomenalan, u Srbiji odigrao 17-18 namještenih utakmica u LE protiv osrednjih protivnika ekipa mu dala mršava tri gola. Baš fenomenalno, a trofeja nula~!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter