0
Evropske lige

SRBIN POTPUNO ZALUDEO ITALIJU: Ugledni novinar o Sergeju- On je jači i od Pogbe, da igra u većem klubu još više bi došao do izražaja!

Objavljeno: 19.12.17 u 18:50

Sergej Milinković-Savić apsolutni je hit ne samo italijanskog šampionata, već čitavog evropskog fubala.

Mladi srpski reprezentativac jedan je od igrača koji su najviše napredovali tokom ove sezine, gledajući čitav „Stari kontinent“ i prirodno je da je zainteresovao brojne velike klubove, koji će se u narednom periodu boriti za njegov potpis.

Jasno je da popularni SMS broji sitno u Laciju, te da ćemo uskoro imati jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala, čiji će glavni akteter biti on.

Odavno se tu barata o vrtoglavim ciframa, većim i od 100 miliona evra, a poznato je da je rimski klub već odbijao ponude od 40-50 miliona. Predsednik Lacija, Klaudio Lotito je svetan kakav biser ima u rukama i smatra da može na njemu da zaradi i veću sumu od one koju je Juventus zaradio na Polu Pogbi, prilikom transfera Francuza u Mančester.

Cenu Milinković-Savića neprestano podižu i italijanski mediji, koji iz nedelje u nedelju u superlativima govore o srpskom fudbaleru.

-Sasvim je u redu da ode za apsurdne cifre, jači je od Pogbe. Francuz, imajući u vidu šta je mogao da postane, nije ispunio očekivanja. Cena od 100 miliona? Po meni to je i dalje malo. On je najdominantniji igrač veznog reda u Evropi, da igra u Barseloni to bi bilo još evidentnije. Lotito ga neće dati za 100 miliona. Ovde se radi o velikoj zvezdi: on je visok 1,94 i postiže gol iz trka driblajući petom-, rekao je Fabio Kareze,  ugledni novinar italijanskog „Skaja“.

Ovakvih komentara sve je više i više, a nedavno je svoje oduševljenje Sergejem iskazao i legendarni fudbaler Juventua, Alesandro Del Piero, kao i bivši fudbaler Milana i Intera Fulvio Kolovati, koji je istakao da će Milinković-Savić biti zvezda narednog prelaznog roka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter