0
Evropske lige

Soldado za radost Valensije

Objavljeno: 13.01.13 u 00:03

soldado

Odigran je poslednji meč dana kada je u pitanju 19. kolo Primere, Valensija je na Mestalji savladala Sevilju sa 2:0, a junak pobede bio je Roberto Soldado koji je postigao oba pogotka.
Mučili su se slepi miševi u prvom poluvremenu, ali su uspeli da slome otpor Sevilje u drugom delu. Roberto Soldado je pogodio u 51. minutu posle prekida, iz kojih je Valensija bila najopasnija tokom čitavog meča. Sevilja je pokušala da izjednači, najbolju priliku imao je bivši igrač Vojvodine Stevanović koji je u 86. minutu šutirao, ali je Alves odbranio. Samo dva minuta kasnije Soldado opet posle prekida glavom trese mrežu i rešava meč, a korneru je prethodila još jedna njegova sjajna prilika.
Valensija je sada na sedmom mestu sa 30 bodova, samo jednim manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a čak pet klubova je samo na bod razlike u borbi za četvrtu poziciju. Sevilja ostaje na poziciji broj 12. sa 22 boda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter