4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI DOBIJAJU VELIKO POJAČANJE: Jedan od najboljih košakaša ABA lige na pragu Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.17 u 15:43

Crvena zvezde već neko vreme traga za određenim pojačanjima kojа bi podigli nivo igre ekipe, a već koliko početkom naredne nedelje bi mogla da dobije novu uzdanicu.

Prema saznanjima HotSporta košarkaš Mega Bemaksa, Dilan Enis, jako je blizu potpisivanja ugovora sa Zvezdom i ubrzo bi mogao da postane njen novi član.

FOTO: STARSPORT

Kanadski bek trenutno je jedan od najboljih igrača regionalne košarkaške lige, u kojoj prosečno beleži 18,6 poena, 4,6 skokova i 5,4 asistencije po utakmici.

Budući da je prelazak iz jednog u drugi klub ABA lige moguć samo od 12. do 15. decembra, treba očekivati da bivši student univerziteta Oregon u periodu od utorka do petka poptiše saradnju sa srpskim šampionom.

0
0
4 Komentara
  1. Da ne bude kao što ste “ pouzdano saznali“ da je Colton Aiverson pred potpisom.
    Razumem da želite da ovjavite nešto prvi i da bude „kako je Hot sport najavio“ ali imate 7 od 10 promasaja.
    Ne valja vam izvor ili urednik hoće da bude važan ne misleći na to da čitaoci pamte i čekaju šta ste objavili.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovo … covic i misko rade … na drzavnom projektu-zvezda … to mu lici … na ono razbijanje-rasturanje kosarkaske INSTITUCIJE kk partizan. zaboravi misko ko od njega napravi to sto danas jeste … misko je bio totalni anunimus u srpskom sportu-kosarci … druzenje i usluge koje dobi … brzo zaboravi. misko ce tako brzo u zaborav otici … kad se u srpskom sportu-kosarci zamucena voda izbistri … vodu-sport-kosarku toliko mute i u zivo blato teraju … da ce se brzo u tom blatu danasnji protagonisti … vrlo bzo naci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter