0
Fudbal

FOTO: Facebook

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Rusi idu da upoznaju Engleze

Objavljeno: 30.11.17 u 19:45

Pripadnici ruske policije posetiće Old Traford i Enfild kako bi se prikupili što više informacija oko ponašanja britanskih navijača na stadionima pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Oni će prisustvovati mečevima Lige šampiona između Mančester junajteda i moskovskog CSKA u utorak i dan kasnije Liverpul – Spartak Moskva, potvrđeno je iz britanske ambasade u Moskvi.

Junajted i Liverpul su već odigrali prve duele sa istim timovima u Moskvi i nije bilo incidenata između navijača, za razliku od prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Francuskoj kada je bilo više ozbiljnih sukoba.

Planirani su i razgovori britanske i ruske delegacije sa organizatorima Mundijala iz FIFA oko moguće diskriminacionog ponašanja navijača tokom šampionata.

Britanski zvaničnici uvereni su da će njihovi navijači biti toplo dočekani u Rusiji tokom Svetskog prvenstva koje se održava od 14. juna do 15. jula sledeće godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter