8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Het-trik i asistencija Pešića za ‘petardu’ Zvezde, gol i povratnika Jovičića (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.17 u 19:58

U 19. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa 5:0 porazila Radnik iz Surdulice, junak meča bio je Aleksandar Pešić.

Ukrao je napadač Crvene zvezde slavu svom kolegi Gobeljiću i povratniku Jovičiću koji su postigli svoje prvence, jer je pored asistencije upisao het-trik i osvojio titulu igrača utakmice u pobedi nad Surduličanima 5:0.

Crvena zvezda je odlučno ušla u meč i već u 10. minutu povela sa 1:0. Bila je to nova fenomenalna asistencija Pešića za Gobeljića, ovaj je sam izašao ka golu Radnika i matirao Vasiljevića za 1:0. Crveno-beli su do drugog gola mogli u 16. minutu, ali je šut Adžića odbranio Vasiljević. Radnik je mogao do izjednačenja u 18. minutu, ali je šut mladog Zlatanovića bio neprecizan. U 24. minutu novi pokušaj talentovanog Adžića, ali ponovo neprecizan šut.

Gosti su ponovo zapretili u 33. minutu kada je šutirao Bulatović sa 20-ak metara, ali je lopta završila preko prečke. Pravo je čudo kako Crvena zvezda u 37. minutu nije uspela da poveća svoju prednost. Milijaš je sjajno uposlio Pešića, ovaj izašao jedan na jedan sa golmanom Vasiljevićem, a čuvar mreže Surduličana je izašao kao pobednik. U 42. minutu šutirao je Pešić glavom, ali je to bilo preslabo za golmana gostiju. Ipak, u nadoknadi vremena Pešićje bio precizniji, iz kornera je centrirao Adžić, a sjajni napadač je postigao svoj 11 gol za vođstvo Crvene zvezde – 2:0.

Do trećeg gola četa Vladana Milojevića je mogla u 51. minutu, ali je tada Pešić savladao golmana Radnika, ali je lopta pogodila stativu. Napadaču Crvene zvezde gol i asistencija nisu bili dovoljni, te je u 57. minutu imao novu šansu, ali je šutirao u spoljni deo mreže. Crvena zvezda je za novu šansu čekala osam minuta kada je Milijaš pokušao sa distance, a lopta zamalo prohujala pored stative.

Crvena zvezda je u blic-krigu postigla dva gola. Junak pobede bio je Pešić koji je posle asitencije i gola, kompletirao het-trik. Napadač Crvene zvezde je prvo u 71, a potom i 76 minutu pobegao odbrani Radnika i dva puta zatresao mrežu Vasiljevića. U međuvremenu se u tim Crvene zvezde vratio i oporavljeni Branko Jovičić kako je to HotSport i najavio. Do kraja utakmiuce Srnić je izndio penal, a lotu je uzeo upravo povratnik u tim Jovičić i pogodio za 5:0.

Crvena zvezda u subotu gostuje Bačkoj u 20. kolu Superlige Srbije, a za osam dana sledi meč sa Kelnom u Ligi Evrope.

CRVENA ZVEZDA – RADNIK 5:0
/Gobeljić 10, Pešić 45+1, 71, 77, Jovičić 90+1 penal/

KLAĐENJE UŽIVO

Beograd. Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Srđan Jovanović.

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Savić, Frimpong, Rodić – Račić (od 68. Jovičić), Milijaš – Milić (od 61. Donald), Srnić, Adžić (od 76. Stojković) – Pešić.
Radnik: Vasiljević, Mladenović, Bulatović, Stanković (od 69. Zulfiji), Kermah, Radović (od 69. Podunavac), Pavlović, Gojković, Pejčić, Žakula (od 78. Mirosavljević).

0
0
8 Komentara
  1. I pored svega, pored na izgled dobre igre protiv Radnika, mene brine utakmica protiv Kelna! Radnik ipak nije nivo jednog Kelna! Kako postići gol ili golove?! Mesta u timu su zacementirana za Srnića, Kangu i Boaćija. A, ovaj „udarni trio“ je malo toga dobrog, odnosno gotovo ništa pokazao u ligi Evrope. Od njih se očekuje kreacija i golovi, što će biti vrlo teško, jer u ligi Evrope nisu ostavili nikakav trag. Olako smo se lišili usluga Pavkova, koji rešeta mreže u Radničkom a u Zvezdi nije dobijao šansu zbog Boaćija. Kome je bio interes da se forsira Boaći koji se nije dokazao u ligi Evrope. Lako je biti strelac iz penala i sa gol linije protiv ekipa iz donjeg dela Super lige! Liga Evrope je test kvaliteta i posle nje, nema nikakvih izgovora! Pešić, koji je kompletan igrač i odličan strelac neće dobiti šansu od početka. On će ući u igru tek u drugom poluvremenu, jer Boaći mora igrati a Boaći će igrati na nivou svog renomea iz Italije, zbog čega je bio rezerva 4 godine. Drugim rečima, Boaći se neće videti protiv Kelna, jer nema ono osnovno a to je –tehnika!

    0
    0
    Odgovori
    • Da, bas ce neko da te pusti i to da ga upropastis sa 5:0…jako si pametan…. nego trk u policiju da prijavis to! Hahahahahahaha

      0
      0
      Odgovori
      • ZVEZDA NAMESTA SVAKOG DRUGOG DANA OSIM DJURDJEVDANA!
        SAMO STE VI BILI U STANJU, DA IZGUBITE NAMESTENU TITULU!
        IZGUBICETE I OVE GODINE!DZABA VAM I FILIJALE I SUDIJE I SVE, EVROPSKI PARTIZAN IMA DA VAS SAMELJE!

        0
        0
        Odgovori
        • Hahahaba!Samo mi reci koga je Partizan samleo o e sezone?:-) Pa vi jadni morate da kdadete onako drsko da bi dali nedan go.Bez penala ne mozete da prezivite!Jadni ste sa najjadnijom grupom u LE i mislite da ste jaki???Brzo cete vi udariti o ledinu,vec za 10-ak dana a tada ce vam biti sve jasno gde ste.

          0
          0
    • Pa namestilo se da ove godine Zvezda bude previse jaka za ovo takmicenje pa terorisemo redom!Ako smo ovima dali 5 onda NDH klubu moramo dati bar 6!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter