4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizanu poništen gol, promašen penal i igrač više, na kraju pobeda minimalcem (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.17 u 17:50

U malom gradskom derbiju odigranom na krovu Tržnog centra, Partizan je savladao Voždovac 1:0 (1:0) golom Tošića u 26. minutu.

Svašta smo videli u Zaplenskoj ulici. Dva gola od čega jedan priznati, odbranjeni penal, crveni karton i na kraju pobedu Partizana 1:0, golom Tošića u 26.minutu.

Partizan je zaslužio vođstvo posle prvih 45 minuta igre, jer je dva puta zatresao mrežu protivnika, ali je samo jedan pogodak priznat. Crno-beli su prvi put zapretili u 9. minutu kada je Tošć šutirao preko gola. Sledeći opasan napad čete Miroslava Đukića bio je gol. Grešku defanzivca domaćih Ivkovića iskoristio je Tavamba koji je uposlio Ožegovića, ovaj loptu poslao na bok do Tošića, a ovaj posle driblinga pogodio sam ugao gola Poovića za – 0:1. Samo dva minuta kasnije Partizan je mogao i do drugog gola, ali je šut Miletića zaustavio golman ‘zmajeva’.

‘Parni valjak’ je do drugog gola stigao u 33.minutu kada je posle vraćene lopte na peterac, Tavamba pogodio mrežu, ali je pomoćni sudija taj gol poništio zbog ofsajda. Posle usporenog snimka bilo je jasno da se defanzivac Voždovca nalazio metar-dva ispred igrača Partizana i da je pomoćni arbitar pogrešio. Samo 60 sekundi kasnije veliku šansu imao je Voždovac, Georgijević je izašao sam na Stojkovića, šutirao, ali je reprezentativac Srbije sjajno intervenisao. Partizan je na odmor otišao sa vođstvom 1:0.

Prvu šansu u drugom delu igre videli smo tek u 56.minutu kada je šutirao Duronjić, a Stojković loptu izbacio u korner. Partizan je prvi put u nastavku zapretio tek u 66.minutu kada je šut sa distance Pantića zaustavio Popović. Samo 60 sekundi kasnije pokušao je desni bek Miletić, ali je lopta otišla pored gola. U 79. minutu defanzivac Voždovca Filipović je pogrešio, Tavamba je u kaznenom prostoru presekao loptu, golman Popović ga je oborio, a sudija Aleksandar Vasić je pokzao na penal. Šut Jevtovića odbrano je fenomenalni čuvar mreže ‘zmajeva’ i ostalo je deset minuta pre kraja 1:0 za Partizan.

U 85. minutu kapiten Voždovca Pavlović je isključen zbog prigovora. Naime, Filipović je oštro starovao na Pantića, a kapiten ‘zmajeva’ nešto dobacio sudiji Vasiću, te ga je ovaj poslao na tuširanje. Tada je bilo jasno da će Partizan upisati nova tri boda. Sada su crno-beli na samo tri boda od lidera Crvene zvezde, koja ima meč manje, jer svoju utakmicu igra od 18 časova protiv Radnika.

VOŽDOVAC – PARTIZAN 0:1
/Tošić 26/

Stadion na krovu tržnog centra
Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)

VOŽDOVAC: Popović – Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Filipović – Pavlović – Duronjić (Od 68. Mašović), Gajić, Petrović (Od 57. Luković), Zec – Georgijević (Od 82. Stuparević).
PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Mitrović, Ostojić, N. G. Miletić – Everton, Jevtović – Tošić, Tavamba, Pantić (Od 89. Radin) – Ožegović (Od 72. Ilić).

SUPERLIGA SRBIJE, 19. KOLO

Zemun – Rad (2:0 (2:0)
/Đalović 3, Vučić 8 pen/

Voždovac – Partizan 0:1 (0:1)
(Tošić 26)

17.00 Napredak – Bačka
17.00 Radnički Niš – Mačva
17.00 Spartak – Javor
17.00 Vojvodina – Borac
17.00 Mladost Lučani – Čukarički
18.00 Crvena zvezda – Radnik

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
4 Komentara
    • Чист је гол. Ниси обратио пажњу на играча Вождовца који је скроз доље у лијевом углу скоро код гол-аут линије. На снимку се види да се враћа али не довољно брзо. Заустави клип на 0:59 и видјећеш да је играч Вождовца у тренутку враћања лопте ка Тавамби био метар иза Тавамбе и тако га држао ван офсајда.

      0
      0
      Odgovori
      • On to i da vidi neće da ti prizna u životu kao i asistenciju sa autokomande što bi video i Saša Matić, ali zato je video ruku Đurđevića samo iz jednog ugla, ali ni iz jednog više jer je nema.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter