8
Domaći fudbal

POSLE SAOPŠTENJA: Crvena zvezda odgovorila i klipom koji su napravili navijači (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.17 u 12:15

Posle ‘rata’ saopštenjima Crvena zvezda je večitom rivalu odgovorila videom koji su napravili navijači ovog kluba.

Na video snimku se vide sve sporne situacije posle kojih je Partizan dolazio do gola. Od gola iz ofsajda protiv Napretka do penala u Šapcu. Evo kako sporne situacije vide navijači Crvene zvezde…

0
0
8 Komentara
  1. Lopta u autu metar ipo sudija ne vidi.Iz nvidljivog auta gol ,pobeda u derbiju.Pošto je duševna hrana Terzića da laže,ne nasedajte na trač i mržnju-Partizanovci,ljudi iz njegovog mesta su ignorisali njegovo dubljenje na glavi,al su mu jasno rekli da klovnove ne žele za komšije ,i on ode.Bio je zadnja faca i on to ne trpi ko ni ćoravi.Čim zaribaju a oni po drugom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada bi mi poceli da pustamo klipove,na koji ste sve nacine postizali golove i kakve se vam zvezdanesterce svirali,cak se jednom prolikom i boaci nasmejao na odluku sudije kada je samo cucnuo a ovaj brze bolje pokazao penal,smesni ste ko strip!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. A sta bi vi imali bez penala protiv Cuke? Ili Gola iz auta protiv nas? Ili ponisten gol Karasnodaru? Daj, zaobidji me sa tim Terzinim izjavama. Uostalom, fitkivne svadje sa FSS su providne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter