0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAKSIMALNO OZBILJNO NA ČUKU: Milojević sa evropskim adutima juri pobedu na Banovom brdu

Objavljeno: 26.11.17 u 09:42

Posle evropskih izazova Crvena zvezda ovog popodneva u okviru 18. kola Superlige Srbije gostuje ekipi Čukaričkog.

Crvena zvezda na Banovo brdo stiže po tri boda, a kako saznaje HotSport sa verovatno samo jednom izmenom u odnosu na tim koji je doneo bod iz Belorusije.

Trener Vladan Milojević smatra da crveno-bele čeka težak ispit protiv njegovog bivšeg kluba, u kome se afirmisao kao trener, koji poznaje „u dušu“ a za koji takođe nastipa i njegov sin.

Jasno je da postoji umor posle bitke sa ekipom BATE-a, ali veće rotacije su ovog puta isključene i postava sa dva napadaca je verovatno opcija. Pored Boaćija u špicu napada trebao bi da se nadje najbolji strelac šampionata

Aleksandar Pešić, dok će se u veznom redu Nenad Krstičić malo pomeriti prema boku a kontrolu na sredini imati kapiten Donald. Najbolja odbrana ostaje sa četiri aduta, a na boku je i Srnić.

Očekuje se da Milić počne sa klupe, a poznato je od ranije da će zbog povrede izostati bivši igrač „Brđana“, Nemanja Radonjić.

Projektovani sastav: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald – Krstičić, Srnić, Kanga – Pesić, Boaći

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter