0
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

LIGA ŠAMPIONA: Real demolirao APOEL, Sevilja slavi Pizara!

Objavljeno: 21.11.17 u 22:49

Dosta golova postignuto je danas u mečevima grupne faze Lige šampiona.

Ali ubedljivo najviše na Kipru gde su Madriđani čak šest puta tresli mrežu domaćina.

Real je protiv APOEL-a do vođstva stigao u 23. minutu kada je posle 14. meseci posta, gol postigao Luka Modrić. Iako su gosti bili ofanzivni, to nije davalo plodove rezultatski, sve do 39. minuta kada je Benzema na asistenciju Krosa duplirao razliku.

Posle dva minuta je Naćo povisio na 3:0, a u nadoknadi prvog poluvremena je francuski internacionalac, Karim Benzema, još jednom savladao Pereza za četiri gola razlike na polovini susreta. Gde su stali u prvom, nastavili su Madriđani u drugom poluvremenu. Već se u 49. minutu Krstijano Ronaldo upisao u listu strelaca, da bi Portugalac bio precizan i pet minuta kasnije za, ispostavilo se, konačnih 6:0.

U Dortmundu veliki preokret. Totenhem je nakon gola zaostatka stigao do pobede i učinio veliki korak ka tome da kao prvoplasirani ode u dalju rundu pošto ima tri boda više od Reala. Na asistenciju Jarm jeolenka Obamejang pogodio u 31. minutu i to je bilo sve što se tiče prvog dela igre. A onda rano izjednačenje u drugom poluvremenu. U opasnoj zoni su igrači engleskog tima oteli loptu rivalu, Son je uputio pas po zemlji na ivicu šesnaesterca gde se nalazio Hari Kejn koji je veoma preciznim udarcem poslao loptu u mrežu.

Čovek odluke bio je Son Hju Min koji je blistavu partiju imao i u dresu nacionalnog tima tokom reprezentativne pauze kada je Južna Koreja igrala sa Srbijom. Ali veći deo posla odradio je Dele Ali koji je upisao drugu asistenciju, on je predriblao dvojicu fudbalera Borusije na levoj strani terena, potom utrčao u kazneni prostor domaćina i odložio loptu na stranu, gde se nalazio Son.

Jedna od zanimljivijih utakmica u dosadašnjem delu Lige šampiona odigrala se na stadionu ‘Ramon Sančez Pishuan’ u Španiji. Tamo je Liverpul već posle pola sata igre imao tri gola prednosti, da bi na kraju bilo nerešeno. Već u 2. minutu utakmice su gosti poveli, preko Firmina nakon katastrofalne reakcije igrača Sevilje prilikom kornera. Posle ravno 20 minuta igre je Mane duplirao na 2:0. Iz istog ugla je izveden korner s tim što je sada Firmino bio u ulozi asistenta. Gotovo ista situacija, Kutinjo centrira, igrač Liverpula prosleđuje glavom loptu saigraču a njemu ostaje lakši deo posla. Treći gol engleske ekipe je slika i prilika opasnog kontra-napada koji mogu da izvedu brzonogi fudbaleri Liverpula. Mane je izašao sam ispred golmana ali je njegov udarac sprečio Riko. Na sreću gostujućih igrača, lopta je otišla pravo u noge Firiminu koji postiže svoj drugi gol danas.

Početkom drugog dela igre otpočeo je povratak Španaca. Banega je izveo slobodan udarac sa desne strane, a najbolje se u kaznenom prostoru Liverpula snašao Ben Jeder koji je smanjio zaostatak. Isti igrač je to još jednom učinio na pola sata do kraja utakmice i to sa bele tačke, kada je prethodno iznudio penal u duelu sa Morenom. A čovek odluke bio je Pizaro, scene koje će svakako pamtiti svi navijači Sevilje i veliki povratak. Korner u trećem minutu nadoknade, gužva u šesnaestercu i Pizaro koji se najbolje snalazi. On je pratkično uklizao na loptu i poslao je u gol.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter