0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAD PRED ZVEZDU: Znamo protiv koga igramo, najbolje ekipe u Srbiji (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.17 u 23:27

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze za vikend se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Rad u subotu gostuje Crvenoj zvezdi (16) u utakmici 17. kola.

Posle prekida serije poraza i pobede nad Napretkom u 16. kolu (poslednjoj prvenstvenoj utakmici) i posle šezdeset dobro odrađenih minuta u Humskoj u Kupu Srbije, uprkos porazu, „građevinari“ su najavili izlaz iz krize igre i rezultata, tako da spremno očekuju gostovanje na stadionu „Rajko Mitić“.

U taboru „nebesko – plavih“ ulogu favorita pripisuju Crvenoj zvezdi, ali obećavaju da će dati svoj maksimum kako bi pružili snažan otpor renomiranom protivniku i u krajnjem slučaju kako bi ga iznenadili.

U odnosu na tim koji se suprostavio Partizanu u Kupu Srbije ovog puta šef stručnog štaba Slađan Nikolić može da računa na mlade reprezentativce Đorđa Denića i Aleksandra Lutovca, kao i na omladinskog reprezentativca naše zemlje Njegoša Petrovića.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter