0
Evrokup

FOTO Screenshot

EVROKUP: Cedevita silna u Italiji, Budućnost pala – pobede Lokomotive i Lijetuvosa

Objavljeno: 15.11.17 u 23:55

Iznenađujuće lako i ubedljivo su Zagrepčani porazili Torino na gostovanju.

To nisu mogli da učine i Podgoričani koji su gostovali Ređo Emiliji.

Da nisu smanjili ritam u završnici i usporili igru, košarkaši Cedevite su mogli prilično ubedljivije da poraze Fijat, a i ovo je bilo dovoljno. Već na startu se videlo da će Torino imati probleme kada je Cedevita u prvih 10 minuta ubacila 30 poena, a domaćin 12. Prednost je rasla iz deonice u deonicu sve do pomenute poslednje kada je tim iz Zagreba ubacio samo 14 poena.

I Budućnost je imala veliku šansu da večeras slavi u Italiji, ali je Ređo Emilija preokretom u četvrtoj četvrtini došla do pobede. Egal je trajao do poluvremena, ali je u trećem kvartalu Budućnost došla do bitne prednosti pred finiš utakmice. Međutim u završnici se veoma loše snašla i ubacila samo 13 poena, što je dosta uticalo na pitanje pobednika.

Što se tiče grupe u kojoj se nalazi i Partizan, Lokomotiva Kuban je i dalje maksimalna, a šestu pobedu je upisala nad Limožem (81:55) dok je Lijetuvos Ritas porazio Bilbao sa 96:79.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter