4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

I U PORAZU: Delije se pokazale uprkos lošoj igri Zvezde i ispratile igrače u Grčku (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.17 u 21:17

Zvezda je danas doživela najubedljiviji poraz kod kuće u Evroligi.

Bolja je bila ekipa CSKA koja je slavila sa velikih 26 poena razlike.

Crveno-beli su odigrali tri četvrtine za zaborav. Veoma loša igra izabranika Dušana Alimpijevića koji su u poslednjih 10 minuta pokazali da mogu da se nose sa Moskovljanima, ali kasno.

Ipak. uprkos slaboj partiji i ubedljivom porazu, navijači su pozdravili svoje izabranike i bodrili ih pred odlazak u Grčku gde će u petak gostovati Olimpijakosu.

(Izvor: YouTube/Starsport Starsport)

0
0
4 Komentara
  1. Čović vam smeta ,ali mozda ce vam biti ,,lakse“ako vas informisem i da je sta ukrao to je odavno sve zastarilo i nista mu ne mozete ! Ali on vama i nije cilj nego Zvezda ,davno ste pročitani a Zvezda ili FMP su za vas TIMOVI !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Polako krcka pare sa kosova,krimos je to veliki kada mu ni vucic ne moze nista,drzi ga u saci,samo dok je ove vlasti trtice se on,robija ga ceka pa ceka,jedino ce mu preostati kad dodje taj dan da bezi iz zemlje kao terza u svoje vreme i da ceka neku drugu vlast da se vrati,to je zaj scenario koj ga ceka!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter