1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘GURAMO, PA GDE STIGNEMO: Aleksandar Džikić u svom stilu posle pobede u derbiju ABA lige

Objavljeno: 12.11.17 u 22:15

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić izjavio je da današnja pobeda protiv Cedevite ne bi imala nikakvog značaja da nije bilo prethodnih trijumfa.

Budućnost je na krilima Nemanje Gordića stigla do trijumfa u derbiju regionalne lige i tako ostala čvrsto na prvom mestu na tabeli. Zbog toga je trener Aleksandar Džikić bio prezadovoljan.

– Ne bi ovaj trijumf bio važan da nije bilo prethodnih. Svaki je važan. Cedevita ima dobar tim, vodi je dobar trener. U dobrom su momentu, dobro igraju, generalno mislim da imaju veoma dobru sezonu. Što se nas tiče, u ovom sastavu idemo dalje, pa ćemo videti dokle doguramo. Ne opterećujemo se ni protivnicima, ni pozicijom na tabeli – izjavio je Džikić.

Podgoričani odlično igraju i pored činjenice da im nedostaje nekoliko igrača. Danas nije bilo Alekse Ilića i Petra Popovića.

– Mnogo fale, pre svega u treningu. Ima nas 11 i to potpuno menja način treninga koji smo imali pre povrede Barovića. Nekako je ‘Pop‘ na svoju odgovornost igrao s povređenom rukom i to je u redu, ali to prosto sad ne može. Ne može da učestvuje. I Aleksa isto ima probleme i sa te strane ne znam, doći će vreme kada će se to sigurno poznati. To nije bilo danas – zaključio je trener Budućnosti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter