1
Domaći fudbal

Turska bajka

Objavljeno: 11.01.13 u 16:45

nemanja tomic

Gol na debiju je velika stvar, makar se to dogodilo i na preijateljskoj utakmici i to s bele tačke, kao što je slučaj s Nemanjom Tomićem i turskim Genčerberligijem.

Reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Partizana, kaže da se posle svega 10 dana u novom klubu oseća kao kod kuće, a da su mu u adaptaciji najviše pomogli bivši saigrač Radosav Petrović i dvojac zvezdaša Dejan Lekić-Duško Tošić.

„Sjajno su me svi prihvatili i praktično se posle nešto više od nedelju dana osećam kao kod kuće. Nemam nijednu zamerku. Naravno, najveću zahvalnost za to dugujem svojim zemljacima, koji mi mnogo olakšavaju život u Turskoj.

Cimer sam s Raćom Petrovićem, ali su me prihvatili i zvezdaši Lekić i Tošić, na čemu sam im zahvalan. Primili su me kao da sam došao iz Zvezde i za njih imam samo reči hvale.

Što se gola na debiju tiče, zahvalan sam Petroviću. Trener je nas dvojicu pre meča odredio da izvodimo jedanaesterac, a kad je penal dosuđen, Raća mi je rekao: „Ajde, šutiraj“. Dao sam gol, a verujem da će ih biti još“, kaže Tomić.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Turska bajka | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter