0
Košarka

TEODOSIĆ O POVRATKU NA TEREN: Ne znam…

Objavljeno: 08.11.17 u 16:05

Miloš Teodosić je na meču protiv Finiks Sansa doživeo povredu stopala zbog koje je već neko vreme van parketa, a u intervjuu koji je dao za Sport klub plejmejker reprezentacije Srbije je otkrio kakvo je stanje sad.

U trenutku povrede me je toliko bolelo da sam mislio da je nešto slomljeno sigurno. Nisam mogao mnogo da mislim dok nije prošao bol. Posle sam želeo samo da što pre čujem dijagnozu jer nisam znao šta se dogodilo i koja je povreda tačno, istakao je Teo na početku razgovora.

Pojasnio je o kakvoj povredi se radi i šta ga očekuje:

Sve je u rukama lekarske službe. Povreda ne spada u teške, ali je vrlo nezgodna i može da se vraća, pa zbog toga zahteva strpljenje. Još ne znam kad ću ponovo na parket i ne smem time da se opterećujem, jer mogu da izazovem kontraefekat i dugotrajne probleme. Ne preostaje mi ništa drugo nego da slušam medicinski tim, dodao je Teodosić.

Kako bi se lakše kretao, Teodosić nosi medicinsku čizmu:

Čizma mi pomaže da normalno funkcionišem i da mogu da prisustvujem utakmicama i budem uz saigrače. Dobro smo počeli sezonu, ali smo u poslednjih pet mečeva doživeli četiri poraza. Sledi nam turneja prvo po zapadnoj, a kasnije po istočnoj obali i trebalo bi da budem sve vreme sa timom. U sastavu imamo mnogo kvalitetnih igrača i naravno da mogu da igraju dobro i bez mene, ali ja se nadam da ću se što pre oporaviti i da ćemo zajdeno pobeđivati u nastavku sezone. Naravno da želim da se što pre vratim na parket, ali je prioritet da se povreda potpuno zaleči kako bih mogao bez problema da igram u kontinuitetu, dodao je Teodosić.

Los Anđeles Klipersi imaju učinak od pet pobeda i četiri poraza, a od narednih devet utakmica, čak osam će odigrati na gostovanjima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter