1
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan, Zvezda, a između njih Krajinović u finalu

Objavljeno: 05.11.17 u 08:55

Veoma bogat sportski dan je pred nama, u centru pažnje su fudbal i tenis, a na teren izlaze fudbaleri Partizana i Crvene zvezde.

Program otvara duel u Šapcu gde Partizan od 13 časova gostuje Mačvi. U prvom delu šampionata bilo je 6:1 za izabranike Miroslava Đukića, a videćemo hoće li strateg ‘parnog valjka’ tako biti surov i u rodnom gradu. Partizan je apsolutni favorit, a ovaj meč od 13 časova možete gledati na Areni sport jedan.

Dok odmarate ili sa porodicom ručate, možete uživati u teniskom spektaklu. Srpski teniser Filip Krajinović igra meč finala mastersa u Parizu protiv Džeka Soka. Prenos je na RTS-u i Sport klubu od 15 časova.

Taman kada se završi tenis ponovo možete na Arenu sport gde nas od 17 časova čeka derbi 16. kola Superlige Srbije između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde. Posle boda osvojenog u Londonu, četa Vladana Milojevića želi povratak na pobednički kolosek, ali im posao neće biti nimalo lak.

Kada je reč o evropskim ligama u centru pažnje su Englezi i dva derbija koja donosi današnji dan. Prvood 15.15 Mančester siti dočekuje Arsenal. Po završetu ovog meča ‘koplja će u Londonu’ ukrstiti Čelsi i Mančester junajted. U Primeri nas čeka dvoboj Real Madrida i Las Palmasa.

Biće i košarke, a mi izdvajamo duel NBA lige između LA Klipersa i Majamija. Nažalost, Miloša Teodosića neće biti na parketu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter