0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA ODMERILA SNAGE SA JEDINSTVOM: Dobra provera, protiv Čukaričkog na pobedu

Objavljeno: 31.10.17 u 19:45

Šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je njegovom timu koristila današnja prijateljska utakmica protiv Jedinstva i istakao da će crveno-beli u petak pokušati da savladaju i ekipu Čukaričkog u Beogradu.

Fudbaleri Vojvodine danas su gostovali u Rumenci i odigrali prijateljski meč protiv domaće ekipe Jedinstva, čime su uveličali slavlje domaćina, koji ove godine obeležava 85 godina postojanja kluba. Golovima Miloša Zličića i In-Hjeoka Parka u drugom poluvremenu, Voša je slavila rezultatom 0:2, a šef stručnog štaba “stare dame” Vladimir Buač pozitivno je prokomentarisao gostovanje Novosađana u Rumenci.

– Vojvodina u Rumenci nije gostovala 20 godina. Mislim da je lepo to što dolazimo u manja mesta po Vojvodini da promovišemo fudbal i naš klub i smatram da to treba da radimo svake nedelje. Danas su igrali igrači koji nisu bili u sastavu na utakmici protiv Rada, kao i pojedinci iz naše omladinske škole, pa smo imali priliku da vidimo gde su oni u ovom trenutku. Generalno, sa današnjeg meča možemo da izvučemo samo pozitivne stvari – kaže Buač.

Već u petak, Vojvodinu očekuje prvenstveno gostovanje u Beogradu, gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

– U svaku utakmicu ulazimo sa ambicijom da dođemo do pobede. Čukarički je dobra ekipa i igraće na svom terenu, ali mi smo u naletu i imamo veliko samopouzdanje, tako da verujem u trijumf – kaže Buač.

Na utakmici protiv Rada, teren je zbog povrede ranije napustio Aleksandar Mesarović, a danas protiv Jedinstva je isto učinio i Vasko Kalezić.

– Što se tiče Kalezića, danas je zadobio jedan udarac i zbog toga sam ga izveo iz igre, ali mislim da će sa njim biti sve u redu. Mesarović juče nije trenirao, danas jeste i videćemo kako će se sve odvijati tokom ove nedelje, mada verujem da će i on biti spreman do petka. Svi ostali igrači su zdravi i u konkurenciji za tim – rekao je Buač.

Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se u petak, sa početkom u 17 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter