0
Košarka

MNOGO SKUPA SLIKA: Teodosić u Los Anđelesu imao VIP gosta! (FOTO)

Objavljeno: 31.10.17 u 11:31

Srpski plejmejker trenutno je u procesu rehabilitacije nakon nezgodne povrede, a u gledanju meča kraj terena pridružio mu se specjalni gost.

Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković, iskoristio je svoj boravak u Americi da poseti Los Anđeles i svog sunarodnika Miloša Teodosića.

Đoković koji takođe muči muku sa povredom, nalazi se u SAD na lekarskim pregledima a slobodno vreme je iskoristio da uživo pogleda utakmicu između Klipersa i Golden Stejt Voriorsa.

Naravno kao i svki dobar domaćin Teo je dočekao Đokovića i poklonio mu dres sa svojim imenom, a tako navijački opremljen Nole je pored terena uživao u majstorijama Karija, Durenta, Grifina i ostalih NBA zvezdi.

Nažalost ovoga puta naš teniser nije imao priliku da na delu, u najjačoj ligi sveta, vidi srpskog asa ali verujemo da će biti prilike da to nadoknadi u budućnosti.

 

 

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter