0
Evrokup

SPORT NA TV: Partizan u Francuskoj juri drugu evropsku pobedu, počinje rasplet u Ligi šampiona

Objavljeno: 31.10.17 u 08:45

Danas će u uz Partizanovu utakmicu protiv Limoža, u okviru trećeg četvrtog kola Evrokupa, u fokusu biti i mečevi fudbalske Lige šampiona nakon kojih bi dosta toga trebalo da se razjasni u grupama A, B, C i D.

Crno-beli deo Srbije svakako sa nestrpljenjem očekuje sutrašnje gostovanje Partizana u Limožu, gde će tim Miroslava Nikolića juriti drugu pobedu u Evrokupu. Ovaj meč možete pogledati na televiziji „Sport Klub“ sa početkom od 20:30.

Kanali „Arene sport“ rezervisani su za Ligu šampiona, gde klupko polako počinje da se odmotava, što se tiče plasmana u grupnoj fazi.

Najviše pažnje privlači meč u Rimu, između Rome i Čelsija, koji može odlučiti o prvoplasiranom u grupi C, a svi ljubitelji fudbala se nadaju da ova dva tima mogu da pruže predstavu barem približnu onoj iz Londona. Ovaj meč možete pogledati na trećem kanalu Arene sport televizije, u standardnom terminu Lige šampiona, od 20:45.

Tako očekuje se da zanimlivo bude i u Lisabonu, gde Sporting dočekuje Juventus a na programu su još i mečevi Mančester junajteda i Benfike, Olimpijakosa i Braselone, odnosno Seltika i Bajerna.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter