0
Fudbal

FOTO: FSS

KRAJ SAGE: Novajlije u dresu ‘orlova’, jedan je ‘SMS’, a drugi…

Objavljeno: 29.10.17 u 23:55

Kako stvari stoje Slavoljub Muslin nije više selektor Srbije, a novo ime dobićemo tek posle turneje u Aziji gde će ‘orlovi’ odmeriti snage sa Kinom i Južnom Korejom.

Trebalo je da sutra pred novinare izađu direktor reprezentacije Goran Bunjevčević i trener Mladen Krstajić sa spiskom fudbalera za dve prijateljske utakmice u Aziji. Ipak, spisak će se naći na sajtu FS Srbije. Na njemu će, kako piše Sportski žurnal, biti dva nova imena, koja nismo videli tokom kvalfikacija za Mondijal u Rusiji 2018. godine.

Naime, prvi put na spisku biće Sergej Milinković-Savić. To sigurno nije bilo iznenađenje, jer se veliki pritisak vršio na Slavoljuba Muslina da pozove ovog momka.Sa razlogom, jer mladi vezista igra u životnoj formi.

Drugo ime je pomalo iznenađujuće. Reč je o golmanu Miletu Svilaru. On brani za lisabonsku Benfiku. Sada se postavlja pitanje ko će od tri golmana biti višak, Vladimir Stojković, Predrag Rajković ili Aleksandar Jovanović.

Srbija će 10. novembra igrati protiv Kine u Guangdžouu, a potom, četiri dana kasnije, sastaće se sa Južnom Korejom u Busanu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter