6
Domaći fudbal

IZJEDNAČENA BORBA: Zvezda i Zemun bez golova nakon prvog poluvremena

Objavljeno: 29.10.17 u 13:47

Fudbaleri Crvene zvezde i Zemuna prvih 45. minuta utakmice okončali su pogodaka.

Utakmica u Gornjoj Varoši protekla je u veoma dinamičnom ritmu i otvorenoj igru, u kojoj međutim ni jedna ekipa nije uspela da stvori onu pravu, stopostotnu šansu.

Domaćin se na ovom meču nije povukao pred crveno-belima, naprotiv. Ekipa Zemuna je izašla na teren sa jasnom namerom da se nadigravaju sa Zvezdom i oni su bili ti koji su prvi zapretili.
Igrao se treći minut kada je nakon jednog kornera glavnom zapretio Vujošević ali je njegova lopta prošla malo pored stative.

Nakon toga gosti su neštо više imali loptu u svom posedu, ali iz njega nisu uspevali nešto konktetno da iskreiraju, dok su zeleno-plavi uspevali u nekoliko navrata da pritisnu favorizovanog protivnika ali ne i da mu ozbiljnije priprete.

Najbolje šanse Zvezda je imala preko Pešića u 21. minutu, kao i nakon topovskog udarca Donalda, sa oko tridesetak metara, u finišu poluvremena. Međutim u oba navrata istakao se sjanjni Bojan Šaranov, pa se na odmor otišlo bez golova.

0
0
6 Komentara
  1. Do kada misli Milojevic da gura Pešića pa dali je moguće da niko iz stručnog štaba ne vidi da je momak samo smetnja kada je na terenu, strašno….

    0
    0
    Odgovori
      • Jeste a kolko je napada upropastio? I dalje mislim da je los igrac i da mu nije meato u Zvezdi a tek kolko je placeno za njega uzas toklo godisnje kostaju adzic račic ilic joveljic a te plata pesica je sigurno ogromna…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter