19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezdi penal dovoljan za nova tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.17 u 19:56

Fudbaleri Crvene zvezde su u zaostalom meču Superlige Srbije savladali Spartak iz Subotice rezultatom 1:0 (1:0).

Ubitačan ritam utakmica ostavio je traga i na fudbalerima Zvezde koji se protiv Spartaka nisu naigrali fudbala, ali što je za njih najbitnije, jesu upisali nova tri boda i ostali na četiri viška u odnosu na najvećeg rivala, ekipu Partizana.

Meč u kom je, po objavi spikera na stadionu, bilo oko 4000 gledalaca, počeo je izrazitom greškom golmana Zvezde Milana Borjana, koji je već u drugom minutu zaledio srca svojih navijača, kada mu je lopta prošla ispod noge i krenula ka mreži, ali ju je zaustavio na samoj gol-liniji i spasio sebe bruke.

Na novo uzbuđenje čekalo se sve do 22. minuta, kada je postignut i jedini gol na ovom meču. Ričmond Boaći je umakao odbrani, primio loptu, kada je đonom na njega startovao Radovanović, a arbitar Čolović procenio da je to bio prekršaj za penal.

Najstrožu kaznu izveo je upravo Boaći i rutinski zatresao mrežu Spartaka za rano vođstvo crveno-belih.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Zatim smo videli novu spornu situaciju zbog koje je poništen gol za Crvenu zvezdu. Radonjić i Boaći su se našli u kontranapadu i izašli potpuno sami pred golmanom ‘golubova’.

Kada je Radonjić nesebično poslužio na tacni svog napadača, pomoćni arbitar je podigao zastavicu i glavni je poništio gol. Čini se neopravdano.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Drugi deo igre, moglo bi se reći, bio je odrađivanje posla od strane domaćih igrača, iako su gosti iz Subotice u nekoliko navrata ozbiljno zapretili Borjanu.

Najbolju je imao Savković u 57. minutu, ali je šutirao samo u spoljni deo mreže, a nešto kasnije dlanove Borjanu je zagrejao i Čečarić.

Spartak je igrao dosta disciplinovano, ali je kvalitet ipak isplivao na površinu. Zvezda je pokušavala da duplira vođstvo i meč reši mnogo ranije, ali redom nisu uspevali Boaći, Kanga i Radonjić da zaključe pobedu.

Ipak, ona je došla posle 93 minuta velike borbe, kojom je Zvezda sačuvala svoju prednost u odnosu na Partizan na tabeli.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK 1:0 (1:0)
(Boaći 22 p)

Stadion: Rajko Mitić; Gledalaca: 2.500; Sudija: Dragan Čolović

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković (od 51. Srnić), Le Talek, Babić, Rodić – Donald, Krstičić – Gobeljić, Kanga (od 68. Pešić), Radonjić – Boaći (od 89. Milijaš).

SPARTAK: Ostojić – Stojković, Ćalasan (od 46. Kerkez), Radovanović, Hajdin – Šimura, Jočić – Čečarić, Nikolić, Savković – Ivanović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
19 Komentara
  1. Znaci gurbeti jedni sta vi pisete!?Pa vi partizani niste pobedili od nikolica pošteno!Da jeste,upravo njega sto vas je pustio!Pa igrate svaku utakmicu sto minuta,sa crvenim protivniku,penalima Itd…A ti Dejo ne piše se bide na srpskom nego na francuski!

    0
    0
    Odgovori
    • Na koji klub mislis kad pises partizani,a za BIDE,to je greska prilikom pisanja teksta ako ti nesto znaci,vidis koliki si gurbet,nas nikolic pustio,ti decak nemas veze,pogledaj tvoje zvezdanesterce,kada vam ne ide tu su zvezdanesterci,bolje se pokri usima i ne kenjaj mnogo

      0
      0
      Odgovori
      • Opet ovaj nepismeni Franjevac…. U Srbiji se kaze „pokrij“ sa J na kraju a ne „pokri“ i to nije greska u kucanju vec tvoja NEPISMENOST!!! Kmeee kmeeee

        0
        0
        Odgovori
        • Nista gore kada gurbeti komentarisu o nepismenosti,bolje preispitaj svoju pismenost ili si samo opismenjen za komentar kmeee,kmeee!?

          0
          0
        • …DELIJE- TURSKA LAKA KONJICA, A VI SE PONOSITE TIM NAZIVOM- KO LI JE TU FRANJEVAC ILI BALIJA…………..

          0
          0
  2. Samo vas guraju,da je liga regularna ne bi bili gde ste,nego sada resio vucko da ovu sezonu ne rizikuje i da budete pevaci da bi se kao isplatilo dovodjenje onoliko igraca u prelaznom roku,to se vec sada unapred vidi,KlASICNA NAMESTALJKA PRVENSTVA.

    0
    0
    Odgovori
    • Slusaj decko,ove sezone Zvezda je za 3 klase bolja od Partizana!Pa vas glavni igrac je Tavamba i onaj Zvezdin otpadak Ozegovic!Trener vam veze nema!Pogledaj igre u evropi pa uporedi sa vasim!Nasi protivnici ko su a ko vasi?Decko osvesti se i ne nerviraj se previse!

      0
      0
      Odgovori
  3. Zvezda samo moze neku neizvesnu utakmicu da dobije sa penala,ovo sto se radi i korist zvezde je bas cisti idiotizam,gura se ove sezone da bide prva,kao ne moze da kiksne nigde

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si se samo uznemirio nepismeni covece…“da BIDE prva“???? Hahahaha! Penal kao suza, bolje analiziraj igru svog malog kluba i penal koji je vama sviran!!! Kmeee, kmeeeeee!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Pa vasi penali koji su svirani svi su diskutabilni… a sto se tice kme kme ne secam se prosle godine ko je plakao i kmecio!!!

        0
        0
        Odgovori
      • Kako lijepo paziš na pravopis, odnosno na štamparsku grešku, popto su u i i jedno pored drugog, i to ti je jaka argumentacija, da nekog nazoveš nepismenim. Umjesto da priznaš kako je penal izmišljen, jer nema prekršaja, niti đona kako kaže novinar, već samo želja sudije da pokrade Spartak. Isto tako sudije kod ofsajda igrača Spartaka, jednom u prvom poluvremenu i jednom u drugom poluvremenu, u samom finišu utakmice otvoreno kradu „plave golubove“, i tebi to nije ništa. Čovjek je sam pred Borjanom i 100 posto šansa za gol i 1:1, a sudija diže nepostojeći ofsajd. Zvezda je zauzela budije u svim medijima i moramo da trpimo tiradu o veličanstvenoj partiji protiv drugog tima Arsenala koji je u Beogradu igrao samo sa jednim prvotimcem, Petrom čehom, svi ostali su rezerve, ali su neka djeca od 18 godina u srpskim medijima predstavljena kao aždaje koje je Zvezda „bila“ igrom. Ma hajte molim vas.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter