2
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Navijači Lacija napali Anu Frank? Ko je Ana Frank?

Objavljeno: 25.10.17 u 10:53

Novi zemljotres potresa italijanski fudbal posle antisemitizma navijača Lacija koji su na dresove Rome kačili slike Ane Frank.

Fudbalski savez Italije je zbog toga odlučio da deo Dnevnika Ane Frank čita pred po četak mečeva Serije A, a šta misli na tu temu mediji na ‘čizmi’ su pitali trenera Torina Sinišu Mihajlovića.

– Navijači Lacija su napali Anu Frank s Rominim dresom? Ne znam šta se dogodilo, ali ko je Ana Frank – preneli su mediji odgovor Siniše Mihajlovića.

Novinari su objasnili srpskom stručnjaku da se radi o jevrejskoj dvojčici koja je napisala dnevnik pre nego što je streljana u jednom o nacističkih logora.

– Ne znam, pomalo sam neznalica o toj temi – rekao je Mihajlović.

0
0
2 Komentara
  1. Sinisa Mihajlovic je tokom svoje duge fudbalske karijere u Italiji bio stalno vredjan i nazivan ciganinom i srpskim g….. kako od protivnickih igraca a tako i od italijanske publike a da nikada niko nije stao u njegovu odbranu. Zadnji slucaj se desio u proslosezonskom derbiju izmedju Juventusa i Torina gde su klinci koji su bili gosti Juventusa na tom derbiju dugo skandirali vec svima dobro poznate uvrede na racun Mihalovica “ Zingaro i Serbo di merda“ ej deca !? Stalno je polemisao sa novinarima i ponavljao da su crni fudbaleri zasticeniji od Srba jer kada Srbe vredjaju to im dodje kao normalno ali kada crnce ili u ovom slucaju jevreje neko dotakne onda se odmah stvori citava halabuka i onda se krene kao navodno u zastita protiv ljudske diskriminacije.Zato bih svima neinformisanima porucio da pre nego sto pocnu da pljuju i vredjaju ime Sinise Mihajlovica da bar donekle procitaju izmedju redova ako znaju sta to znaci.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter