1
Domaći fudbal

FOTO: STARPSORT

PARTIZAN U ZEMUNU: Promena na golu, dva važna igrača u polju (SASTAV)

Objavljeno: 25.10.17 u 09:45

Miroslav Đukić je ponovo primoran da menja, ali ovoga puta će izaći u najjačem mogućem sastavu, jer Partizan nema pravo na kiks u Zemunu.

Prošlo je više od deset godina od kako je Partizan gostovao u Zemunu, a danas od (15.00) jedini zadatak izabranika Miroslava Đukica je da dođu do pobede. Svestan je kormilar crno-belih da u komšiluku neće biti lako, pa kako saznaje HotSport na teren će svi raspoloženi aduti, sem golmana Vladimira Stojkovića. Ne žele da mnogo reskiraju zbog problema iskusnog čuvara mreže sa zadnjom ložom, te će kao i protiv Bačke na gol Marko Jovičić.

Očekuje se u odbrani povratak štopera Bojana Ostojića i levog beka Nemanje Miletića. Posle meča pauze vraćaju se Zoran Tošić i Sejduba Suma od koga se očekuje da konačno dobro odradi posao. U špicu je mesto rezervusano za Leandre Tavambu, a na klupu će se preseliti Ognjen Ožegović, što je praksa Miroslava Đukića.

Projektovan sastav: Jovičić – Vulićević, N.R Miletić, Ostojić, N. G Miletić – Everton, Jevtović, Suma, Janković, Tosić – Tavamba.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter