1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PONOVO SRUŠIO ZVEZDU: Nismo mi mačiji kašalj, znaš! Očekivali smo ovo… (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.17 u 23:11

Aleksandar Džikić u svom stilu govorio je posle još jedne svoje velike pobede nad Crvenoj zvezdom, ovog puta na klupi Budućnosti.

U trećoj sezoni uzastopno Aleksandar Džikić je Crvenoj zvezdi naneo prvi poraz u sezoni. Prethodne dve godine to je činio sa Partizanom, a sada je isto učinio i na klupi Budućnosti i od 4. kola već nemamo nijedan tim bez poraza na Jadranu.

Strateg Podgoričana je posle meča istakao da je očekivao ovakav meč i igru aktuelnog šampiona uz karakterističnu rečenicu: ‘Nismo mi mačiji kašalj, znaš…’

– Očekivali smo ovako nešto protiv ekipe koja igra Evroligu. Maksimlno borbeno, kvalitetno i neizvesno. Trudili smo se da budemo što bolji takmac. Crvena zvezda je odlična ekipa i pored toga što je izgubila jedan dobar deo tima u odnosnu na prošlu godinu. Igrači koji su dovedeni su pažljivo odabrani i Zvezda će vremenom igrati sve bolje, što je i normalno. Nešto slično, ali na nekom nižem nivou je i naša pozicija. I od nas očekujem da budemo bolji – izjavio je Džikić.

On je istakao da je veća energija i čvrstina u odbrani kao odgovor na čuvenu defanzivu Zvezde doprineo preokretu.

– Mislim da smo u drugom poluvremenu igrali sa više energije i čvrstine, i to se na kraju isplatilo. Odgovorili smo na tu Zvezdinu prepoznatljivu energiju u odbrani. To je dosta bilo važno. Uspostavili smo kontrolu skoka. Samo protiv Igokee smo podbacili, što je širok pojam, pošto su oni već u narednom kolu dobili Cedevitu. Biće raznih rezultata. Mislim da je to dobro za ABA ligu – dodao je Džikić.

(Izvor: youtube / KK Crvena zvezda mts)

 
0
0
1 Komentara
  1. ..reci Dzile izrentiranim panterima, da si pronasao mesto tj.gde je njihov OSNIVAC sakrio ‘plantazu’-otrovnih gljiva tj. pecurakkka, PREVAZIDJENOOO I VEC „VIDJENO“, SADA CE KA***RANJE BITI NON STOP NESTABILNE CRVENE PROS***TITUTKEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter