8
AdmiralBet ABA Liga

ALIMPIJEVIĆ POBESNEO: Dobrić se požalio, ali ga je trener Zvezde brzo ‘poklopio’! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.17 u 22:30

Igrač Crvene zvezde Ognjen Dobrić i trener Dušan Alimpijević su sukobili mišljenja na konferenciji za medije posle poraza od Budućnosti.

Na konferenciji za medije uvodnu reč iz redova crveno-belih imao je Ognjen Dobrić koji je najviše istakao umor kao glavni problem zbog kog je njegova ekipa pala u trećoj četvrtini.

Zatim je reč dobio trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević koji je imao odgovor na konstataciju Dobrića.

– Put o kome priča Ognjen apsolutno ne sme da se pomene! Šta ćemo pričati kad sezona odmakne ako već sada pominjemo umor. Nema govora, trebalo je da se pobedi ova utakmcia danas, da bi se stavila tačka na ovaj dobar period iza nas. Za ovakav tempo i ritam utakmica potrebno je da se uključi više igrača sa svojim učinkom. Mladi igrači, koji su imali manju minutažu protiv Žalgirisa su trebali danas lakše i bolje da rešavaju neke situacije. Pre svega mislim u odbrani, ni od koga se ne očekuje u napadu da rešava situacije – izjavio je Alimpijević.

Strateg Zvezde je izjavio da će biti još teških i neizvesnih utakmica, pa i neuspeha.

– Nije ovo ni prvi ni jedini poraz ovakvog tipa. ABA liga je ujednačena… Na nama je da sprečimo da se ovakve stvari više ne dešavaju – rekao je Alimipijević.

Problem je i večeras bio izostanak Nemanje Dangubića.

– Trenirao je normalno, ali kada smo putovali za Kaunas, Dangubiću je otekla noga od sletanja i poletanja nakon udarca na utakmici protiv Olimpije – poručio je trener Zvezde.

(Izvor: youtube / KK Crvena zvezda mts)

0
0
8 Komentara
  1. Alo bre kakav Alipijevic treba dam dobar i iskusan trener i jedan cetar koji jak stabilan i skopčan a ne kao ovaj Lesor

    0
    0
    Odgovori
  2. R.A.S.P.A.D. Crveno&belog plagijata tj. falsifikata !!! Dobric je vrsnjak’ trenera’ u pokusaju imitata Zoca, Danguba veliki Grobar koji je isfintiran od strane menadzera, da ne kazem ucenjen, Perooo ce pre izabrati namernu nego da igra, nije ‘lud’ plata mu ionako ide li ide, sedeo na klupi ili da igra, on je izabrao da SEDI, dobro, kod Zoca mu to nije proslo zato je odabrao ovaj KK LAZNJAK da ih malo olaksa za miran odlazakkk u penziju, tako da, sve u svemu, mnogo brze SVE ODLAZI U P.M. DA CE IM POP DRZATI OPELO s’GAS MASKOM, KAO STO IH JE PO DRUGI PUT „PREKRSTIO“ S’ PISTOLJEM-NA VODU, KOLIKO SU SVI BILI RUZNIII,..!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko zlobe i ljubomore u jednom komentaru glodara… ti ces u buducnosti da gledas evroligu samo kad Zvezda igra ili ces mozda da navijas i pratis Real,Barsu,posto u Evropi primate po 111 koseva u nekom diznilend kupu…od vas smo jaci jedno 10 puta i jedva cekam derbi da vas vratimo u misiju rupu gde vam je i mesto. Za vas smo institucija u svakom sportu,a smejacemo se na kraju kad Zvezda opet osvoji Aba ligu. Ubi vas ljubomora glodari,gledajte malo u svoje dvoriste,sluzite za izivljavanje u diznilend kupu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter