3
AdmiralBet ABA Liga

REAKCIJE DELIJA: Pljušte kritike ali i predlozi za pojačanja (FOTO)

Objavljeno: 15.10.17 u 21:26

Košarkaši Crvene zvezde vezali su drugi uzastopni poraz što je bio okidač za navijače da izraze nezadovoljstvo.

Nakon poraza u Kaunasu u neizvesnoj završnici u okviru Evrolige, na identičan način ekipa Dušana Alimpijevića poražena je i u Železniku protiv Budućnosti.

Zvezda je i u ovoj utakmici imala šut za pobedu, međutim Džejms Feldin nije bio precizan za tri poena a nakon toga krenuli su brojni komentari na društvenim mrežama.

Dok jedni kritikuju i predlažu pojačanja tu su takođe i poruke podrške upućene crveno-belima. Evo nekih od komentara.

0
0
3 Komentara
  1. Ko si ti d i da hoćeš da menjaš.Nepismen si pa je teško protumačiti šta si htela da kažeš ? Koji je tvoj klub ? Jeste nas dobili ? Jeste li osvojili nešto i da li će te ove sezone i hoćetele ikada ?Mada boli te Dulo, bar si nasmejao samog sebe i još desetak njih tvojih mentalnih kvaliteta.I nemojte da nas brukate u Evropi, ne igrate vi ELITNU ZATVORENU EVRO LIGU, vi ste učesnik Hopa Cupa Kupa !

    0
    0
    Odgovori
  2. NISTA JA TU NE BIH MENJAO, sve tece po zacrtanom planu-gazde vam, ALI navikli ste vi vec na non stop gasenje, tako da vam ovo novo nece tesko pasti, a posebno patrljku, koji vec vidi SVOJ kk bez prisvojenog tudjeg imena za jednokratnu i svrsishodnu upotrebu odradjeno i ZLOupotrebljeno, dobio je sta je hteo-‘navijace’, sve ostalo je vec imao, hale, igrace, trenere, novac (doduse diskutabilnog ‘porekla’..), tako da sada ‘covek’ ima SVOJ BREND-PANTERRRA U GRBU CRVENO&BELE „ZASTAVE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter