6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ OTVORENO: Posle katastrofalnog izdanja u Berlinu imali smo niz sastanaka…

Objavljeno: 13.10.17 u 11:50

Košarkaši Partizana nikako da uđu u pravi ritam, a nova prilika za to biće sutra u Zadru gde gostuju od 17 časova u četvrtom kolu ABA j.t.d. lige.

‘Parni valjak’ je u sredu poražen od Albe u Berlinu i to ubedljivo, uz veliki broj primljenih koševa, čak 111. Igrači su direktno iz prestonice Nemačke preleteli do Zadra, gde će sutra juriti prvu ovosezonsku pobedu u gostima.

Pred taj meč trener crno-belih Miroslav Nikolić je izrazio nadu da će ekipa nastupiti u kompletnom sastavu i otkrio da je sa igračima obavio niz sastanaka na temu odbrane.

– Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba. ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo – istakao je Nikolić

Svoja očekivanja za klupski sajt izneo je i Strahinja Gavrilović.

– Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude – istakao je Gavrilović

0
0
6 Komentara
  1. Ne možemo mi baš uvek da budemo najbolji , da smo najbolji tim na ovom delu Evrope smo 100 puta dokazali uzeli sve što je moglo da se osvoji , postavili domaće zadatke koje još uvek niko nije rešio , prema tome gore glavu i kako god igrali puna podrška Muti Nikoliću , jer Muta je naš Partizanovac .. A ovi iz predgrađa grada što se javljaju neka idu i neka gledaju fmp u železnik u „arenu“ i da pažljivo slušate Zeku dok bude vodio navijanje i vrištao kao žena dok protivnički tim bude šutirao bacanja .. Jedno brdo dva univerzuma ..

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Ni 1000 sastanaka Muto nece pomoci, dovoljan je JEDAN-PRAVI, SVI ZNAMO STA JE PO SREDI tj. o cemu se ovde ‘radi’, tako da slobodno mozes za Dziletom i PEKmenom ako nastavis sa CUTANJEM O PRAVIM RAZLOZIMA POSRTANJA KK DIVA I GIGANTA SRPSKE I EU KOSARKA I PRESTANI SA DEMAGOGIJOM-ODMAH, NEGO S’ISTINOM NA SVETLOST DANA ILI ODLAZI IZ NASEG KK PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Istina je da je tvoj mali zagrebački klub puko i da mu nema spasa.Strpi se ,nećete dugo biti u kanalu, samo 20 godina.

      0
      0
      Odgovori
      • Sine i za tih 20 godina Partizan ce opet biti velikan u kosarci i tvoj mutant klub nece dostici te visine.a drugo neznas ni za koga navijas

        0
        0
        Odgovori
      • Ocigledno volis da imas makar kroz nik dodirnih tacaka sa franjevcima…. jos uvek normalni ljudi dele covecanstvo na dobre i lose .. tebe sigurno ne bih uvrstio u ove prve….al ono sto je sigurno je da spadas u klasu kompleksasa i prilicno otuznih i po IQ tankih likova……samo malo je 20 godina da bi nas takvi kao vasi klubovi dostigli i bolje se brini kolko ce ova prevara od vasih klubova trajati

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter