0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŽDOVAC PRED NIŠ: Igramo lep fudbal, ali to Srbija ne može da vidi!

Objavljeno: 12.10.17 u 22:22

Voždovac u 13. kolu Superlige Srbije gostuje Radničkom u Nišu, a generalnog direktora ‘zmajeva’ boli to što taj meč Srbija neće moći da vidi na ‘malim ekranima’.

Ilija Stolica nije u Srbiji, nalazi se u BIH gde sluša predavanja za profi licencu. Zato se medijima pred meč sa Radničkim u subotu od 16 časova obratio generalni direktor Goran Grkinić.

– Šef je odsutan već sedam dana, ali su igrači radili sjajno. Svesni smo težine zadatka u Nišu, ali takođe smo svesni kakv tim imamo i kakvim kvalitetom raspolažemo. Igramo najlepši fudbal u ligi, te očekujem i pozitivan rezultat u subotu. Idemo na tri boda – rekao je Grkinić.

On je istakao da ostaje žal što publika u Srbiji ovaj meč neće moći da gleda na Areni sport, iako je to bilo najavljeno da će se dogoditi u nedelju od 17 časova.

– Izuzetno mi je žao, jer smo dobili dopis iz Zajednice Superlige da će utakmica protiv Radničkog biti prenošena u nedleju u 17 časova na TV Arena, međutim promenilo se i šteta, jer bilo bi zanimljivo videti tu utakmicu u TV prenosu. Očekuje nas vrhunska fudbalska predstava sa dva sjajna tima i očekujemo da svi akteri susreta budu na vrhunskom nivou, naravno uključujući i sudije, s obzirom da utakmicu sudi naš internacionalac Bojan Nikolić – rekao je Grkinić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter