0
U pripremi

ILUSTRACIJA NEMOĆI: Snimci koji pokazuju kako je Partizanova odbrana delovala najveći deo meča (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.17 u 23:14

Košarkaši Partizana pretrpeli su težak poraz u prvom kolu Evrokupa na gostovanju u Berlinu, sa čak 111 primljenih poena što najbolje ukazuje kakvu partiju su crno-beli pružili u defanzivi.

Većina navijača je ekipi Miroslava NIkolića zamerila na nedostatku energije i zalaganja, pre svega u fazi odbrane gde su košarkaši Partizana dosta olako dopuštali poena protivniku.

Crno-beli su dopustili mnogo lakih poena protivniku što izgubljenim loptama, posle kojih su oni otvarali kontre, što ispadanje u odbrani gde su protivniku ostavljali potpuno čistu situaciju pod košem.

Evo i snimaka pojedinih situacija u kojima su košarkaši Partizana lako ispadali pod svojim koše i dopuštali svojim rivalima laku završnicu.

A touch-pass from Joshiko Saibou to Dennis Clifford results in a big slam for @albaberlin!! #7DAYSEuroCup pic.twitter.com/Z4sk6g5VO3

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter