0
Domaći fudbal

SLS: Milojević napravio tri izmene u odnosu na meč u Kelnu (SASTAVI)

Objavljeno: 01.10.17 u 16:29

Za oko 30 minuta na stadionu Mladosti u Kruševcu počeće meč između Napretka i Crvene zvezde u 12. kolu Superlige Srbije. Utakmicu sudi Milorad Mažić.

Rekao je na konferenciji za novinare pred ovaj meč Vladan Milojević da će videti u kakvom su fizičkom, ali i psihičkom stanju njegovi igrači. Izgleda da samo trojica iz Kelna nisu bila spremna za dovoboj sa Kruševljanima. Pored već povređenih Savića i Rodića, u timu neće biti ni Nenada Krstičića, ali ni Gelora Kange i Ričmonda Boaćija. Na golu je svoje mesto zauzeo Milan Borjan, a ispred njega ostaje ‘četvorka’ iz Kelna, Stojković – Le Talek – Babić – Gobeljić. Ispred njih je prva promena, umesto Krstičića igraće mladi Uroš Račić, pored njega Mičel Donald, a ispred umesto Kange, Rikardinjo. Po krilima će napadati Slavoljub Srnić i Nemanja Radonjić, dok će najistureniji biti Aleksandar Pešić.

Sa druge strane i Milorad Kosanović se odlučio za ofanzivan tim, te će Zvezdu napasti sa tri opasna napadača. Najistureniji je Aleksa Vukanović, a pored njega biće Enver Alivodić i Filip Kasalica. Evo dva tima:

NAPREDAK (4-2-3-1): Petrović – Boranijašević, Veškovac, Miladinović, Urošević – Šljivić, Mitrović – Alivodić, Markoski, Kasalica – Vukanović.
CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Babić, Le Talek, Gobeljić – Račić, Donald – Srnić, Rikardinjo, Radonjić – Pešić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter