4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Evropski velikan koji zvezdašima izaziva tugu zove Boaćija!

Objavljeno: 29.09.17 u 09:33

Još jedna odlična partija začinjena prelepim golom doprinela je da se ime Ričmonda Boaćija nađe u tefteru mnogih timova, a među njima je i velikan evropskog fudbala, kog se navijači Crvene zvezde ne sećaju po dobrom.

Krajem avgusta zakuvalo se eventualnim odlaskom Ričmonda Boaćija, ali je zbog ambicija u Ligi Evrope rukovodstvo napravilo pravi potez i odbilo Kopenhagen, Lokomotivu iz Moskve… i „džak“ od četiri miliona evra!

Ipak, cena nakon nastupa na međunarodnoj sceni može da skoči, a kako HotSport saznaje, u Kelnu je najbolji strelac crveno-belih bio pod lupom Borusije iz Menhengladbaha. Majstorija koja je Zvezdi donela pobedu bila je dovoljna da se reprezentativac Gane nađe na spisku potencijalnih pojačanja već za januar.

Brojni timovi iz Bundeslige, Belgije, Holandije i Francuske imali su svoje snimatelje, koji su pratili igrače oba tima, ali njihove mete su za sad stvar tajni.

Želju da Boaćija u svoje redove dovede ima i Fenerbahče, koji je treći put posmatrao golgetera čiji je veliki uspon u karijeri počeo u dresu Crvene zvezde, tako da će i Zvezda i Boaći ostvariti veliki profit.

Za osam meseci prošao je put od zaboravljenog igrača u italijanskom drugoligašu Latini, do golgetera čije igre prate veliki evropski klubovi.

Rad i kvalitet kad – tad dođu na naplatu…

Podsećamo, Crvena zvezda i Borusija iz Menhengladbaha susreli su se u finalu Kupa UEFA 1979. godine, kada je u dvomeču tim iz Menhengladbaha slavio ukupnim rezultatom 2:1.

0
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter