0
U pripremi

RAŠA NESTEROVIĆ: Bogdanović me podseća na Danilovića, vratio bih se u Partizan

Objavljeno: 28.09.17 u 19:45

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Slovenije Radoslav Nesterović rekao je da ga je nekoliko ekipa na Evrobasketu iznenadilo svojim igrama.

Nesterović kaže da je za uspeh Slovenije najviše zaslužan Igor Kokoškov, da ga Bogdan Bogdanović podseća na Predraga Danilovića, a osvrnuo se i na evroligašku scenu.

On smatra da poređenja Luke Dončića i Dražena Petrovića zbog lakoće igranja, nemaju smisla, a kada je reč o Bogdanu Bogdanoviću koji je odigrao odlično Evropsko prvenstvo, Nesterović smatra da je u dobrom klubu.

Bogdanović je u dobrom klubu. On je po meni jedan od najboljih igrača. Imao sam sreće raditi s jednim takvim igračem – Danilovićem. Strašno me podseća na njega. Najteži je taj prelaz. Bogdan je ruki i svi će pokušati da se dokažu preko njega. Savet? Sve što je postigao u Evropi više ne važi. Ovo treba shvatiti kao novi početak, kaže Nesterović i dodaje da je prelazak u NBA danas lakši nego što je bio nekada. 

Na pitanje u koji klub bi se vratio da igra, Nesterović je u razgovoru za basketball.hrodgovorio:

Partizan!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter