0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

ĐUKIĆ PRED DINAMO: O vrlinama i manama Kijevljana, o praznim tribinama i o tome da li će Stojković biti spreman

Objavljeno: 27.09.17 u 12:19

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra kijevski Dinamo u okviru 2. kola Lige Evrope, a uoči meča sa ukrajinskom ekipom novinarima su se obratili trener crno-belih Miroslav Đukić i Marko Janković.

Miroslav Đukić je istakao da Partizan očekuje izuzetno težak meč.

Očekuje nas težak meč protiv Dinama koji je na papiru favorit u našoj grupi. Dinamo je klub velikog renomea i ugleda, međutim za nas je to velika prilika da sa tri boda steknemo lepu zalihu.

Prazne tribine u Humskoj će opet biti veliki hendikep za crno-bele.

Protiv Videotona smo videli koliko je to bila sablasna atmosfera i nadam se da smo naučili lekciju, i da će ovo biti poslednja utakmica bez publike. Svi gube, klub koji je kažnjen, treneri, igrači, jer fudbal nema smisla bez publike. Ova predstava zahteva pun stadion, i velika je šteta, ali nadam se da ćemo naučiti tu lekciju jednom za svagda, istakao je Đukić.

Đukić se osvrnuo na vrline i mane kluba iz Kijeva.

-Jang Bojs ih je izbacio zbog velike agresivnosgi, izdominirao ih je i to je način na koji mora da se igra protiv njih. Oni vole da imaju loptu, i ako im tu loptu oduzmete i napadnete ih, osećaju se nekomotno. To ćemo pokušati da sprovedemo u delo. U Evropi se greške skupo plaćaju, i ne smeju se dozvoljavati onakve kao protiv Rada. Tada smo uspeli da se vratimo, ali sada nećemo. Evropa ne prašta. Veoma je bitna defanzivna solidnost i da iz nje pokušamo da dođemo do pobede.

Trener Partizana je pričao i o zdravstvenom stanju ekipe pred duel sa Dinamom.

Stojković juče nije trenirao, danas će trenirati i sačekaćemo da vidimo danas i sutra kakvo je stanje sa njim. Nemanja G. Miletić je trenirao, uklapa se, i videćemo da li će igrati. Ako njih dvojica budu u kombinaciji, sigurno ćemo biti mnogo kvalitetniji, zaključio je Đukić.

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter