0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA SA TRENEROM NAPADA ZVEZDU: Talentovani stručnjak na klupi ‘stare dame’!

Objavljeno: 21.09.17 u 19:46

Nakon nekoliko katastrofalnih vesti, te odlaska maltene čitave uprave, fudbalski klub Vojvodina je doneo odluku koja će se sigurno svideti navijačima ovog tima.

Na današnjem sastanku Komisije kluba doneta je odluka da Vladimir Buač, koji je predvodio ekipu od odlaska Nenada Vanića iz Vojvodine, ostane na mestu trenera do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Dosadašnji vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač ostaće na čelu stručnog štaba prvog tima do kraja jesenjeg dela sezone. Članovi Komisije, koje je nedavno izabrala Skupština kluba, na današnjem sastanku su se složili da bi ovo bio logičan potez nakon rezultata ostvarenih u poslednje četiri utakmice, na kojima je funkciju šefa stručnog štaba obavljao upravo Buač i na kojima su crveno-beli ostvarili tri pobede i jedan remi. Takođe, klub je na ovaj način zauzeo stav da se poverenje ukaže mladim stručnjacima poniklim upravo u FK Vojvodina, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

Buač je rođen 26. decembra 1984. godine u Kninu, karijeru kao igrač je 2003. počeo u Vojvodini, za koju je odigrao 99 mečeva i postigao 13 golova. Pored Novosađana, nosio je dres Kabela, Cementa iz Beočina, potom francuski Nim, BSK Borču, Atirau iz Kazahstana, mađarski Egri i Partizani iz Albanije.

 

Ostaće upamćen kao fudbaler koji je postigao gol protiv Atletiko Madrida u kvalfiikacijama za Kup UEFA.

FOTO: STARSPORT

Igračku karijeru završio je relativno rano i odmah počeo da se bavi trenerskim poslom, pa je najpre radio u omladinskoj školi “Ilija Pantelić”. U decembru prošle godine, kao pomoćni trener je uvršten u stručni štab prvog tima kod Dragana Ivanovića, da bi potom vodio brigu o B timu Vojvodine, a nakon ostavke Nenada Vanića preuzeo je upražnjeno mesto šefa stručnog štaba prvog tima, gde će i ostati najmanje do kraja jesenjeg dela sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter