0
AdmiralBet ABA Liga

ABA SUPERKUP: Borba za prvi trofej u sezoni počinje u sredu, ovo su termini utakmica

Objavljeno: 19.09.17 u 19:35

KK Mornar i grad Bar će od srede do subote biti domaćin premijernog izdanja Super kupa ABA lige.

Pored domaćeg  Mornara, takmičiće se i FMP Železnik, Partizan NIS, Mega Bemax, Budućnost VOLI, Cibona, Cedevita i Igokea. Na Super kupu neće biti šampiona Crvene zvezde, koja je otkazala učešće zbog ranije preuzetih obaveza.

– Ove godine smo na vreme sklopili ekipu. Imamo malo problema sa povredama, ali niko nema pravo na alibi. Bićemo spremni. Nećemo se plašiti nikoga, poručio je trener Mornara Mihailo Pavićević, koji u sredu od 21 čas igra sa Partizanom.

– Napravili smo mladu ekipu, uz iskusnije Veličkovića i Čakarevića. Nisu nam prioritet rezultati, vec da stvaramo igrače, ali smo sa malim budžetim sastavili dobru ekipu, rekao je Nikolić, a prenele “Vijesti”.

Superkup je podeljen u tri faze, baš kao i, na primer, Kup Radivoja Koraća. Prvog dana, u sredu 20. septembra, igraće se četvrtfinalni mečevi, u kojima se sastaju:

14:30h Cedevita – FMP
16:45h Igokea – Mega Bemax
19:00h Budućnost Voli – Cibona
21:00h Mornar – Partizan

Polufinale je na programu u petak, 22. septembra, a veliko finale je zakazano za subotu, 23. septembra od 21 čas, posle čega ćemo saznati ko je pobednik prvog ABA Superkupa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter