4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRAH SAMO ZBOG NAVIJAČA: Đukić kaže da jedan igrač nema limit, dve promene za Nišlije

Objavljeno: 16.09.17 u 13:12

Partizan u nedelju od 19 časova dočekuje Radnički iz Nišau derbiju 10. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih je istakao da klub ima svog novog aduta.

Naravno, na početku prvo o niškom Radničkom, koji je ocenio kao čvrstu ekipu i dosta agresivnu.

– Reč je o tvrdoj, agresivnoj, ekipi koja igra napadački fudbal. Biće nam teško, ali smo domaćini, moramo da nastavimo seriju, kako ne bismo izgubili korak. Umora će biti, ali ne verujem da će doći do opuštanja. Igramo sa ozbiljnim protivnikom. Bilo bi lepo da dođe malo više publike, potrebna nam je pomoć navijača – počeo je Đukić, ali teško je očekivati da mu se želja ispun, jer se utakmica igra u terminu kada će se Srbija u košarci boriti za zlato.

Dve promene u timu Đukić je već otkrio, biće promena na levom beku i štoperu.

– Antonov je fizički spreman i verujem da će na ovom meču igrati. Isto važi i za Milana Mitrovića, spreman je i čeka svoju šansu. Verujem da će je dobiti.

Ipak, najlepše reči o Nigerijcu Teofilijusu Solomonu.

– Nigerijac je pravo otkrovenje za sve nas. Reč je o igraču koju nema limit. Može mnogo bolje, smatram da će biti veliko pojačanje – rekao je Đukić.

Na kraju samo pobeda protiv Radničkog dolazi u obzir.

– Kao i uvek, Partizan mora da ide na pobedu. Malo je vremena za oporavak, moraće da bude rotacija, da uđu sveži igrači, biće dosta novih. Motivacija i želja za trijumfom moraju da postoje. Ovde te niko ne pita da li si umoran ili ne. Potrebno je da igramo kako to zahteva Partizan – zaključio je Miroslav Đukić.

0
0
4 Komentara
  1. Nece biti samo dve promene, bice sigurno i min. cetiri. Djuka ce vratiti Radina,igrace Solomon ,Antonov, Mitrovic, a zavisno od kretanja rezultata moguce je da ce malo pri kraju meca odmoriti i Evertona.
    U ostalm, Partizan ima 20 igraca sasvim na nivou zahteva svih takmicenja u kojim ucestvuje. Treba menjati, ali zadrzati sistem i tonus igre. Rezultat onda dolazi sam od sebe iz igre i ozbiljnosti pristupa igriu toku celog meca!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi odradite posao kako treba za sta ste i placeni, a uz to dajte podrsku ohrabrenja i Stolici jer zna kako zaustaviti Zvezdu, nek Partizan pobedi, a nek Zvezda izgubi to je najbolja opcija, pa neka bude tako, neka sutra trijumfuju i Vozdovac i Partizan. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter