0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŽDOVAC PUSTIO KARTE U PRODAJU: Evo koliko pripada Delijama

Objavljeno: 15.09.17 u 16:23

Voždovac se već dokazao kao dobar domaćin i kao dobar organizator velikih utakmica, a pohvale dolaze sa raznih strana.

Publika se vraća na stadion i u sve većem broju dolazi na „krov“ tržnog centra. Publika na stadionu je navikla na dobar fudbal. Naredni meč ‘zmajevi’ igraju protiv Crvene zvezde, a kapacitet stadiona prema preporuci MUP Republike Srbije za ovaj meč će biti 1600 mesta.

Obezbeđene su karte i za najvatrenije pristalice oba tabora, po 350 karata biće podeljeno i navijačima Crvene zvezde i navijačima FK Voždovac.

Utakmica između FK Voždovac i FK Crvena zvezda je na programu u nedelju 17.09. u 17 časova. Prodaja karata će se vršiti isključivo u nedelju 17.09.2017. od 10:00 do 17:00, na biletarnici Stadiona, a do biletarnice se može doći iz ulice Dimitrija Marinkovića.

Karte se neće prodavati na prodajnom mestu Tiketlajna u Tržnom centru stadion! Jedno lice može kupiti četiri ulaznice, a neophodno je da kod sebe ima lični dokument sa fotografijom.

Cena karte je 700 dinara, a u prodaji će biti karte za zapadnu tribinu i ukupno je pušteno 900 karata u prodaju. Sezonske karte za utakmicu Voždovac – Crvena zvezda će takođe važiti.

Deca do 7 godina mogu jedino uz prisustvu roditelja da uđu na Stadion, a deca od 7-16 godina moraju kupiti kartu samo uz prisustvo punoletnog lica.

Pozivamo sve gledaoce da svojim ponašanjem pokažu nivo svesti i odgovornosti, kako bi ovaj događaj protekao u sportskom ambijentu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter