2
Košarka

NOVI PORAZ CRNO-BELIH: Partizanove jake provere ređaju neuspehe

Objavljeno: 15.09.17 u 09:30

Košarkaši Partizana odigrali su i treći prijateljski meč u tri dana i upisali su treći poraz, a ovog puta bolja je bila ekipa Bešiktaša rezultatom 85:78.

Posle dva neuspeha na turniru Mega Bemaks, Partizan je izgubio i meč od Bešiktaša, vicešampiona Turske u kom je nastupio bez trenera i trojice važnih igrača.

Sa terena su izostali  Novica Veličković, Vanja Marinković i Aleksandar Aranitović, a šansu su dobili svi preostali raspoloživi košarkaši predvođeni trenerom Nikolom Markovićem.

Partizan se mnogo ravnopravnije nosio sa Turcima, nego što je to bio slučaj sa Lokomotivom iz Kubanja pre tri dana, a najefikasniji u beogradskom timu bio je Đoko Šalić sa 19 poena.

Na celom meču videli smo dominaciju Klarka sa čak 39 koševa, koji je bio nerešiva enigma za crno-bele.

Partizan se sada seli u Bar gde će učestvovati na Superkupu ABA j.t.d. lige od 20. do 23. septembra.

Sastavi:

Partizan NIS

Tadić, Jovanović 6, Vilijams-Gos 8 (6 as), Tanasković 4, Tomić 4, Pecarski 6, Stevanović 6, Andrić 13, Čakarević 8, Vilson, Gavrilović 6, Šalić 17

Bešiktaš

Strouberi, Boutrajt 19, Utku Al 2, Guler, Klark 39, Taskiran, Gejik, Diber 3, Vims 6, Mutaf 5, Lima 11

0
0
2 Komentara
  1. …ali zato kada dodju slabe provere protiv raznih mutant&projekata, crno beli kk pocece da redja ‘uspehe’, ako se TO uopste uspehom moze nazvati kad’ pobedjujes poluugasene kk i vestacki ozivljene klubice .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter