0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

REKACIJE HRVATA NA REZULTATE ORLOVA: Da su poslali dragačevske trubače uzeli bi medalju! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.17 u 13:49

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Eurobasketa gde će se sastati sa Rusijom, a ‘orlovi’ ne da oduševljavaju samo Evropu, već i ‘komšije’.

Tako je Index.hr posle pobede Srbije nad Italijom analizirao igru ‘orlova’ i podsetio svoje čitaoce da je naš tim u Tursku došao bez sedam igrača, od toga četiri iz startne postave.

– Treba podsetiti da je Srbija uoči turnira ostala bez sedam, osam standardnih reprezentativaca i bez gotovo kompletne prve petorke. Redom su otkazivali Jokić, Marković, Kalinić, Simonović, Raduljica, Teodosić, Bjelica, a od startne postave na raspolaganje selektoru Đorđeviću stavio se samo fenomenalni Bogdan Bogdanović, dečko koji je na ovom prvenstvu izrastao u lidera reprezentacije. Đorđević je igrao s onim što ima, nije se bunio, nije očajavao niti je tražio alibije za eventualni neuspeh, a igrače s kojima je došao na turnir uverio je da su najbolji u Evropi. I zaista, ovi su tako i igrali i zasluženo, da zasluženije ne može biti, izborili još jedno veliko polufinale na velikim nadmetanjima – napisao je Index.hr.

Ipak, pobednik je jedan od čitaoca koji je ostavio zanimljiv komenar ispod teksta.

– A, k…. Ovi da su poslali dragačevske trubače, ušli bi među najbolje ekipe. Čestitke – napisao je ‘Ćoro Perić’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter