7
Domaći fudbal

NOVOSADSKI DNEVNIK: Oduzet autobus Vojvodini, ostali i bez teretane!

Objavljeno: 02.09.17 u 11:45

Kako javlja novosadski Dnevnik, Vojvodina je ostala bez dela imovine zbog dugova, izvršitelji krenuli sa konfiskacijom stvari, situacija alarmantna.

Vesti iz Novog Sada nisu nimalo dobre. U danima kada je prvi čovek kluba Dragoslav Vuković napustio klub, izvršitelji su krenuli u kofiskaciju. Oduzet je autobus, kao i sprave iz teretane.

– Fudbalski klub Vojvodina trenutno preživljava izuzetno težak period, jedan od najtežih u 103 godine dugoj istoriji. Izvršitelji sve češće dolaze pa je jasno da je Vojvodina u ogromnoj finasijskoj dubiozi, procenjenoj na oko sedam i po miliona evra. Kada je novosadski klub u pitanju, nažalost, to je ogroman novac. Za razliku od velikih klubova iz glavnog grada, čiji su dugovi mnogo veći, Voša decenijama nije miljenik države – naveo je Dnevnik.

Prema rečima predsednika Skupštine kluba Milana Davidova, zasedanje najvišeg klupskog tela održaće se u petak, 8. septembra.

0
0
7 Komentara
  1. Ne treba biti na kraj srca! Pa valjda kad si Veliki- nisi mali i to ne trebas biti ni u kojoj situaciji!Navijaci Partizana, moji Grobari, budimo gospoda i ne koristimo tudje nevolje za izzivljavanje. To nije nasa misija. Nasa misija je nas klub. Gledajmo sebe i naucimo da prastamo!
    Vojvodini treba pomoci! Kao i Zvezdi! Ipak je Vosa veliki klub u srpskim okvirima i ne treba dozvoliti konacno posrnuce. Smeniti kompletnu korumpiranu upravu, uvesti prinudnu upravu, da Vlada Vojvodine obavi posao koji joj pripada!Ko treba da pomogne i kako??! Pa naravno upravo Pokrajinska Vlada, neka nadje ozbiljne sponzore u pokrajinskoj privredi. TO je jedini i objektivno korektan pristup.Zelim svaku srecu Vojvodini!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter