0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Konačno – Srbija na Eurobasketu! Fudbalski ‘orlići’ protiv Gibraltara, nastavak borbi za Mondijal

Objavljeno: 01.09.17 u 08:50

Bogat sportski petak je pred nama, stoga iskoristite svako slobodno vreme i ispratite zanimljive događaje, kako na fudbalskim, tako i košarkaškim terenima.

Toliko dugo smo čekali i napokon smo dočekali start košarkaša Srbije na Evropskom prvenstvu u Turskoj, gde imaju najviše ambicije, i pored velikog broja povređenih igrača.

Prvi meč na šampionatu ‘orlovi’ igraju protiv Letonije i njihove prve zvezde Kristapsa Porzingisa, a taj meč igraće se večeras od 16 časova. Koji minut ranije počenje prenos, a radiće ga RTS na svom prvom kanalu.

Odmah posle košarke, od 18h, prebacićemo se na fudbal i TV Arena Sport 1, jer ćemo tu moći da pratimo meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za mlade fudbalere do 21 godine u kom će izabranici Gorana Đorovića igrati protiv Gibraltara.

Kao i prethodni, i ovaj dan završićemo sa čak devet utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će se sledeće godine igrati u Rusiji. Mnoštvo utakmica biće na kanalima SportKluba, a evo kompletne sportske TV ponude za danas:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter