1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLAN ZVEZDE: U Zvezdu stižu dva nova pojačanja, uz jedan uslov (FOTO)

Objavljeno: 29.08.17 u 10:12

Crveno-beli očigledno nisu završili sa kupovinom ovog leta nakon Bainovića i Krstičića.

U Ljutice Bogdana bi uskoro mogli da stignu novi igrači za igranje na domaćem i evropskom frontu.

Ali Mitar Mrkela i njegovi saradnici neće odstupati od onoga što su izjavili, a to je da će dolasci biti jedino u slučaju odlazaka. A moguća su dva, Ričmonda Boaćija i Slavoljuba Srnića.

Ponude za nekoliko igrača Crvene zvezde su na stolu, a rukovodstvo kluba još meri i čeka se da prelome pre svega oko prodaje Boaćija. Za napadača iz Gane zaintresovan je Kopenhagen, koji hoće da izdvoji četiri miliona evra, što je svakako primamljivo i novac za miran život do kraja godine. Bivši golgeter Latine se izjasnio da želi još da ostane i igra u Ligi Evrope.

Postoji klub koga zanima Slavoljub Srnić, a krilni napadač je „eksplodirao“ pod komandom trenera Vladana Milojevića. Ranije se spekulisalo da je na meti Jang Bojsa, dok se nova ekipa spominje iz Poljske.

Prvi pik je ukoliko dođe do jednog od transfera Nikola Stojiljković iz Brage, kao i jedan krilni igrač iz Španije. Pregovara se na dva fronta, a realizacija je moguća sve do četvrtka u ponoć, kada se završava prelazni rok. Prema propisima klubovi imaju pravo da do polovine septembra dovedu bonus pojačanje, ali da je igrač bio slobodan, bez ugovora.

FOTO: STARSPORT

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter