0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

DOKLE VIŠE TE POVREDE: Desio se veliki problem, ne samo za karijeru, to ću da vučem do kraja života!

Objavljeno: 27.08.17 u 12:50

Po svemu sudeći, još jedan krucijalan reprezentativac Srbije je pod ogromnim znakom pitanja za nastup na Eurobasketu u Turskoj.

Na pomolu je novi otkaz Aleksandru Đorđeviću. A mi se pitamo dokle više? Niko, naravno, ne može da krivi Nikolu Kalinića zbog toga, pogotovo jer je i dalje uz nacionalni tim, iako je povreda leđa izgleda mnogo ozbiljnija nego što je bilo poznato.

Košarkaš Fenerbahčea je u izjavi za ‘Žurnal’ poručio da bi ona čak mogla da utiče i na njegovu karijeru, ali i ostatak života.

– Osećam se katastrofalno. Da budem iskren, da nije bilo toliko otkaza, verovatno bih ja sad bio kod kuće. Ali imam neku obavezu prema saigračima i svima ostalima da pokušam da se osposobim. Jednostavno, želim ja da odigram Eurobasket, ali telo više ne može da izdrži. Pet ili šest godina zaredom, sa zauzetim letom… – izjavio je Kalinić, te se verovatno odatle može izvući da neće biti od velike pomoći Đorđeviću i ‘orlovima’ u Turskoj.

Šta više, iz nastavka izjave deluje da je povreda leđa itekako delikatna.

– Desio se veliki problem, ne samo za karijeru, već ću to verovatno da vučem do kraja života – priznao je Kalinić.

Odluka o Kaliniću, ali i svim putnicima u Tursku najverovatnije će biti doneta sutra. Aleksandar Đorđević je sada zaista na ogromnim mukama…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter