0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Leks

ABA LIGAŠ SE POJAČAVA: Mega dovela pojačanje iz Barselone

Objavljeno: 24.08.17 u 15:30

Košarkaški klub Mega Bemaks nastavlja sa formiranjem rostera za sledeću sezonu.

Novi košarkaš ABA ligaša je Andrija Marjanović, sada već bivši igrač Barselone i član juniorske reprezentacije Srbije koja je ovog leta postala prvak Evrope.

Andrija Marjanović je rodjen 14. januara 1999. godine u Nišu, visok je 203 centimetara i igra na pozicijama dva i tri. Igrao je tri godine za mladje kategorije Barselone, a na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina koje je održano u Slovačkoj, sa Srbijom je osvojio zlato uz šest poena i tri skoka u proseku

-Smatram da je Mega svakako među najboljim klubovima u Evropi za razvoj mladih igrača, kao što su to i pokazali prethodnih godina. Verujem da ću ovde dobiti pravu šansu za svoj dalji razvoj i napredak a na meni je da dam sve od sebe da tu šansu i opravdam. Srećan sam što se vraćam u svoju zemlju da ponovo radim sa našim ljudima, rekao je Marjanović za klupski sajt.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter