0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Evo zbog čega protiv Grka nisu igrali Teo i Raduljica

Objavljeno: 13.08.17 u 10:15

Srbija je sinoć na ‘Trofeju Beograda’ do nogu potukla Grčku 93:61, Heleni nisu igrali u najjačem sastavu, ali nije ni Srbija, falila su dva veoma važna igrača.

Demolirala je Srbija selekciju Grčke, ali kako sam selektor Aleksandar Đorđević kaže, ne sme se previsoko leteti, ovo su samo trening utakmice. Kako reče, nije dobro što su Heleni ovako demolirani.

– Mislim da je Grčka malo više osetila utakmicu od petka. Moramo da budemo pošteni prema svemu i ne treba da gledamo statistiku i rezultat. Ovo su trening utakmice. Nastavljamo da radimo i spremamo se – rekao je kormilar našeg tima.

Za Grke nije igrao Jains Adetokumpo, ali ni za Srbiju Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Nemanja Nedović i Marko Simonović.

– Grčka je sjajna ekipa… Niko neće u ovoj fazi priprema da otvori sve karte, tako oni danas nisu uvrstili Adetokumba, ali nije ni kod nas bilo par igrača.

Aleksandar Đorđević na kraju nije bio zadovoljan igraom u drugom poluvremenu.

– Mogu da budem zadovoljan delom prvog poluvremena, kada je igra bila na nivou, pre svega njihova. U drugom su imali neke petorke za koje mislim da nisu igrale ni na treningu. Treba samo ići dalje, zaboraviti ovo, razmišljati o sutrašnjem danu. Ja bih voleo da je bila teža utakmica. To nam treba, da igramo na jednu loptu. Moji igrači igraju ovako, to im je karakteristika i mene to može samo da raduje. Skidam kapu za pristup – zaključio je Sale Nacionale

Srbija večeras od 21 čas igra protiv Crne Gore u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter